הריון וקונדילומות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הריון וקונדילומות
    יפית
    29/04/2013

שלום,
    אני בשבוע 6 להריוני,
    בשנה וחצי האחרונות טיפלתי בקונדילומות מעטות מאוד שהיו לי על איבר המין.
    בזמנו עשיתי גם את הבדיקה הפנימית ולא היו לי קונדילומות פנימיות, הבדיקה יצאה תקינה.
    בנוסף, בזמנו, עשיתי גם את הבדיקה היקרה ששמה לא זכור לי, בכדי לבדוק האם מדובר בתאים מסרטנים, הבדיקה יצאה תקינה ברוך השם.
    בשורה התחתונה, יש לי כרגע יבלת אחת, שתיים, קטנות מאוד ואין לי מושג באיזו דרך אפשר להסיר אותן בתקופת הריון ואם כדאי, רצוי, להתעסק עם זה בכלל או להמתין לאחרי הלידה.
    שאלתי השניה, לא פחות חשובה, האם זה מסוכן לעובר שברחמי? הקונדילומות שעל השפתיים?
    בנוסף, אציין, שלפני 3 שנים בערך עשיתי את סדרת החיסונים(הסדרה של המבוגרות) נגד סרטן צוואר הרחם, טרם הידבקותי ביבלות.
    אני חוששת מאוד ומתוסכלת שלא הצלחתי "לחסל" את היבלות לחלוטין, טרם ההריון....
    אודה לתשובה מפורטת וברורה...
    תודה רבה:-)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הריון וקונדילומות

הוספת תגובה

• הריון וקונדילומות - תגובה

ד``ר אריה לידור
    30/04/2013

שלום לך
    רצוי מאד שלא להגיע ללידה עם נגעי קונדילומה בתעלת הלידה בשעת הלידה מחשש לחשיפת העובר לוירוס. לכן מומלץ לטפל בנגעים אם בצריבתם (חנקן נוזלי ) ואם באידויים על ידי לייזר.
    בהצלחה
    ד"ר אריה לידור

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו