מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- עיסוי פירנאום אחרי סרקלז'טל30/04/2013
אני בהריון ראשון שבוע 21
בשבוע 14 עברתי סרקלז' בעקבות קוניזציה בצוואר הרחם שעברתי לפני שנתיים וחצי.
אני מעוניינת להתחיל בעיסוי פירנאום.
רופא הנשים אמר לי לאחר הסרקלז שלא לקיים יחסים עד ללידה מחשש לפגיעה בתפר.
האם מותר לי לעשות עיסוי פירנאום? האם יש בכל סיכון?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עיסוי פירנאום אחרי סרקלז' - תגובה
ד``ר אריה לידור30/04/2013שלום לך
ראשית קוניזציה לכשעצמה אינה אינדיקציה לצרקלג
אם כבר בוצע צרקלג כראוי אין כל מניעה מקיום יחסי מין
אותו הגיון גם לגבי עיסוי הפרינאום
בהצלחה
ד"ר אריה לידור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסרקלז - המשך
טל01/05/2013אני מטופלת במרפאת הריון בסיכון בשל אותו הליך קוניזציה שעברתי בעבר וכן בשל אירוע dvt ברגל שמאל שעברתי לפני שנתיים, בגללו אני מטופלת בקלקסן.
אחרי הסרקלז' שעבר בהצלחה, הרופא אמר לי לא לקיים יחסי מין מחשד לפגיעה בתפר. השאלה אם הכנסת אצבע לעיסוי פירנאום לא תעשה גם נזק.
כל רופא אומר לי משהו אחר וזה מבלבל מאוד.
אודה לתגובתך ד"ר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסרקלז - המשך - תגובה
ד``ר אריה לידור02/05/2013שלום לך
לדעתי לא קיים סיכון כלשהו
בהצלחה
ד"ר אריה לידור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אורח חייכם בריא?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)