מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- נרות פרוגסטרוןענת03/05/2013
שלום
אני בשבוע 29
מאז שבוע 23 יש לי התכווצויות שבאות והולכות ואני במעקב אחר צוואר הרחם
הוא נע בין 25 מ"מ ל 32 מ"מ, לא קיבלתי אף טיפול חוץ ממעקב באולטרסאונד.
בשבוע 27 נאלצתי לעבור שני ניתוחים באופן מפתיע (לא קשור להריון) ואושפזתי בבית חולים כשבוע. במהלך השבוע בבית החולים וגם השבוע כשנחתי בבית היו לי הרבה התכווצויות (אני מניחה שגם בגלל כל המתח). בבית חולים נתנו לי שתי זריקות של הורמונים, אחת לפני כל כניסה לניתוח.
הייתי אתמול אצל רופא להריון בסיכון גבוה שמדד את אורך צוואר הרחם 28 מ"מ. הוא אמר לי לקחת נרות של פרוגסטרון פעמיים ביום.
אני מתלבטת אם להתחיל לקחת את הנרות או לא, אני לא מבינה למה כשמדדו 25 מ"מ לא נתנו לי טיפול ואילו עכשיו ב 28 מ"מ כן אני צריכה להתחיל בטיפול.
את הרופאת נשים שלי אני אראה רק עוד שבוע ולכן אשמח לחוות דעת נוספת - האם יש באמת צורך?
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נרות פרוגסטרון - תגובה
ד''ר שרון מסלוביץ04/05/2013שלום חלי. נרות פרוגסטרון הינם טיפול מוכח ויעיל למניעת לידה מוקדמת בהרות המצויות בסיכון על פי ההיסטוריה המיילדותית שלהן או על פי קיצור צוואר מתחת ל 25 ממ. כיוון שצואר הרחם שלך ארוך מ 25ממ , אינני רואה את הטעם בקבלת הטיפול. פשוט עקבי אחר אורך הצוואר ואם מתקצר - יש הגיון לטפל. בהצלחה, שרון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם עצבניים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)