Cmv

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• Cmv
    טל
    07/05/2013

הי אני בשבוע 18 תאומים תודב לאל אין לי נוגדנים לסי אמ וי. יש לי שאלה סי אמ וי נשאר על חפצים? אני רוצה לספר לכם מקרה ותגידו לי אם יכול חלילה להיות. הבן שלנ היה מצונן ורק יום אחד היה לומחום וירד. נניח חס וחלילה זה היה סי אמ וי, חס ושלום, ומישהו החזיק אותו בידיים ונגע בקופסת גבינה, ( נניח לצורכ הדוגמא שחלילה מי שנגע בגבינה היה לן רוק מהילד על היד כי נגע בו קודם) ואז הגבינה היתה לילה במקרר ואני כעבור 14 שעות נגעתי בקופסת הגבינה ואחכ לא שטפתי ידיים ולמשל נגעתי בפנים, שאלתי היא אם במקרה כזה יכול חס וחלילה שאני אדבק בסי אמ וי? או שהוירוסהזה לא נשאר על אותה קופסא אם וכאשר היה עליה חס ושלןם למשכ ככ הרבה שעות במקרר?תודה אנא עזרתכם חא יודעת למה אבל אני נוהגת באובססיה וחרדנ מוטרפת מהוירוסהזה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    Cmv

הוספת תגובה

• Cmv - תגובה

ד``ר איילון לחמן
    07/05/2013

שלום.
    הסיכוי שנדבקת הוא מאד נמוך כמובן. גם את לא מתארת סימני מחלה אצלך. אבל תמיד ניתן לחזור על בדיקות הדם הקשורות.התיעצי עם רופאך.
    ברכת המשך הריון קל ומוצלח.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו