עמידות וירוסים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עמידות וירוסים
    טל
    08/05/2013

הי אין לי נוגדנים לסי אמ וי וטוקסופלזמה, אני רוצה לברר האם הוירוסים האלן שורדים בחום של בישול? אפ למשל מישהו שהכין את האוכל לא רחץ ידין לפני ונניח נגע במשהו איר לא נקי האם לאחר הבישול בטוח במאה אחןז לאכול מו האוכל או שנא יש ספק בקשר לעמידות הוירןסים? אם יש ספק לא אוכל את האוכל.תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עמידות וירוסים

הוספת תגובה

• עמידות וירוסים - תגובה

ד``ר אריה לידור
    08/05/2013

שלום לך
    CMV מועבר בהפרשות רוק של נשא או חולה בCMV וטוקסופלזמה במזון לא מבושל דיו או מגע עם צואת חתולים.
    מכל מקום כדי לחזור על סדיקת נוגדנים שנית בשבוע 19-20
    בהצלחה
    ד"ר אריה לידור

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בהנשכהלתשובתך דר לידור

טל
    08/05/2013

אני הבנתי שרוב המקרים ממעבר ילדים זה בהפרשות שתן? אין זה ככה? כמו כן בדיקה בשבוע 19-20 מספקת לכל ההריון?תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בהנשכהלתשובתך דר לידור - תגובה

ד``ר אריה לידור
    09/05/2013

שלום לך
    גם בשתן גם ברוק גם בדמעות
    לאחר שבועות אלו סיכויי ההדבקות נמוכים
    ד"ר אריה לידור

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו