עזרה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עזרה
    קרןן
    26/05/2013

היי. קבלת מחזור אחרון ב13.5 ב4.5 היה לי חמישה ימים של כתמים חומים רק בניגוב. עד היום 26.5 לא הופיע המחזור. כאבי ראש סחרחורות ועייפות רבה . חשוב לציין שיש גם כאבים בבטן כמו לפני מחזור. חודש שעבר עשיתי בדיקת דם ובטא יצאה 39 וההריון לאחר מכן נפל. בדיקה ביתית שלילית . האם יש סיכוי להריון??

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עזרה

הוספת תגובה

• תגובה

קרןן
    26/05/2013

ב13.4 המחזור האחרון וב4.5 היה לי כתמים חומים

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תגובה

קרןן
    26/05/2013

ב13.4 המחזור האחרון וב4.5 היה לי כתמים חומים

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הריון?

קרןן
    27/05/2013

3היי. קבלת מחזור אחרון13.4 ב4.5 היה לי חמישה ימים של כתמים חומים רק בניגוב. עד היום 26.5 לא הופיע המחזור. כאבי ראש סחרחורות ועייפות רבה . חשוב לציין שיש גם כאבים בבטן כמו לפני מחזור. חודש שעבר עשיתי בדיקת דם ובטא יצאה 39 וההריון לאחר מכן נפל. בדיקה ביתית שלילית . האם יש סיכוי להריון?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו