הריון עם תאומים ivf

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הריון עם תאומים ivf
    V.r
    31/05/2013

שלום רב ,
    אני בשבוע 7 - הריון מ- ivf עם תאומים לא זהים!
    זה הריוני השני - בהריון ה-1 הייתה לנו לידה שקטה בחודש 9 איבדנו את התינוק - לא הייתה בעיה או מומים והתופעה כפי שמגדירים אותה ביש מזל הנתיחה הייתה תקינה וכך כל הבדיקות בהריון !
    השאלה שלי היא :
    לאחר קריאה מעמיקה בנושא קראתי שבהריון עם תאומים יש חשש מאד גדול לסיכוי חלילה של אעלת הריון מסוכנת וגם סוכרת ( אני מאוד מלאה כי רק חצי שנה אחרי הלידה הקודמת ) אני ממש מפחדת מהדברים האלו מה הסיכוי לזה חלילה וחס? חיה בפחד !
    איך אפשר להימנע מיזה ??
    יש לי צורך לפחד? זה מכון ? - ברוך השם אין לנו היסטוריה כזו במשפחה הבדיקות שלי בד״כ בסדר והריוני הקודם לא היו כאלה בעיות
    אין לי חשד לקרישיות או מומים ...
    ומה הסיכוי לקבל שמירת הריון ?
    מיצטערת על האורך היה חשוב לי לפרט אשמח לתשובה בהקדם האפשרי תודה רבה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הריון עם תאומים ivf

הוספת תגובה

• הריון עם תאומים ivf - תגובה

ד``ר איילון לחמן
    01/06/2013

שלום.
    קודם כל ממליץ שתצאי קצת מהאינטרנט.נכון שיכולה להיות רעלת,כמו שחס וחלילה יכולות להיות תאונות דרכים.ממליץ שתיהיי במעקב צמוד,שאם הרעלת כן תבוא לבקרך,תטופלי במהירות ובהתאם.הדאגות לא תורמות כלום,רק מזיקות.שיהיה בהצלחה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו