לידה אחרי ניתוח קיסרי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לידה אחרי ניתוח קיסרי
    דנה
    02/06/2013

אני בהריון שני שבוע 35, ההריון הראשון הסתיים בניתוח קיסרי בשל עובר גדול והאטה במוניטור. השאלה שלי: מה הסיכוי שאעבור שוב ניתוח קיסרי?
    שמעתי כי לא נותנים חומרי זירוז במצב שלי מפני חשש לקרע ברחם האם זה נכון? אם הגעתי לשבוע 40 ולא התפתחה לידה האם מחליטים לנתח או שמחכים עוד כמה ימים???
    האם אני צריכה ועדיף לי לקבוע תור לניתוח לשבוע 40 כבר מהיום כדי לנצל הזדמנות של ניתוח אלקטיבי במקום ניתוח דחוף.. תעזרו לי להתמצא בבלגן הזה.. אני מבולבלת אלא יודעת מה צריך להחליט..האם לחכות או כבר לקבוע תור לניתוח מהיום!!!!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לידה אחרי ניתוח קיסרי

הוספת תגובה

• לידה אחרי ניתוח קיסרי - תגובה

ד``ר אריה לידור
    02/06/2013

שלום לך
    הסיכוי לניתוח חוזר כ 10%. יחד עם זאת אם צריך לבצע זרוז מכל סיבה אפשר לעשות זאת עם בלון או פקוע מי השפיר למשל
    בשבוע ה40 התחילי במעקב טרום לידתי ביחידת הניטור בבית החולים בו את רוצה ללדת. אם יהיה צורך בניתוח ייקבע לך מועד
    האם בצעת העמסת סוכר בהריון זה?
    בהצלחה
    ד"ר אריה לידור

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לידה אחרי ניתוח קיסרי

דנה
    02/06/2013

תודה על התשובה..בקשר להעמסת סוכר כן עשיתי והיתה תקינה ,( גם בהריון הראשון.)

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו