בדעקות דם

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בדעקות דם
    טל
    07/06/2013

הי יש לי שאלה אני חרדנ מאוד . אני בשבוע 23 הריון תאומים תןדה לאל. אין לי נוגדנים לcmv ומתה מפחד, יש לי ילד בהית בן שנה ו9 חוד שיהיה בריא שלפני שבוע וחצי היה חולה עם הקאות 3 ימים ןחום 38. אץמול עשינו לו ספירת דם(לא עשינו לו סי אמ וי כי זה היה לדקור בוריד במקום באמבע והרא לא המליץ) יצא לו בספירה שהכדוריות הלבנות wbc תקין לגמריאהל לימפוציטים באחוזים יצא 76.8 שהגבול עד 70 אכ הערכ abs תקין לגמרי ולא חורג בךימפוציטים, ומונופילים גם באחןז יצא 8.6 שהטווח עד 8 ובערע האבסולוטוי תקין. שאלתי היא האם נכון הרופא ילדים שאצר לי שאפ חלילה היה לן סי אמ וח חס ושלום אז הwbc היה גבוה בהרבה?ולא בטווח? והאם התמונה הז אכן של מחלה ויראלית כמו וירוס הקאות אבל לא מתאים לסי אמ וי?אנא עזור לי מניסיונכ עם בדיקות דם מה מרמז למה? אגב הנויטרופיליפ באחןז חרג למטה אבל בערכ אבסולטו יצא תקין. ומתי לבצע את הבדיקה שוב על עתמי כדי שתהיה מהימנה?ההקאות דלו היו לפני שבוע אכ הספירה נעשתה אתמול. תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בדעקות דם

הוספת תגובה

• בדעקות דם - תגובה

ד``ר איילון לחמן
    08/06/2013

לטל שלום.
    מאחר ואת בשבוע 23 הסיכון מCMV הוא קטן יותר.בכל מקרה התיעצי עם רופאך לגבי בדיקות שאת יכולה לבצע.בהצלחה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו