מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בדעקות דםטל07/06/2013
הי יש לי שאלה אני חרדנ מאוד . אני בשבוע 23 הריון תאומים תןדה לאל. אין לי נוגדנים לcmv ומתה מפחד, יש לי ילד בהית בן שנה ו9 חוד שיהיה בריא שלפני שבוע וחצי היה חולה עם הקאות 3 ימים ןחום 38. אץמול עשינו לו ספירת דם(לא עשינו לו סי אמ וי כי זה היה לדקור בוריד במקום באמבע והרא לא המליץ) יצא לו בספירה שהכדוריות הלבנות wbc תקין לגמריאהל לימפוציטים באחוזים יצא 76.8 שהגבול עד 70 אכ הערכ abs תקין לגמרי ולא חורג בךימפוציטים, ומונופילים גם באחןז יצא 8.6 שהטווח עד 8 ובערע האבסולוטוי תקין. שאלתי היא האם נכון הרופא ילדים שאצר לי שאפ חלילה היה לן סי אמ וח חס ושלום אז הwbc היה גבוה בהרבה?ולא בטווח? והאם התמונה הז אכן של מחלה ויראלית כמו וירוס הקאות אבל לא מתאים לסי אמ וי?אנא עזור לי מניסיונכ עם בדיקות דם מה מרמז למה? אגב הנויטרופיליפ באחןז חרג למטה אבל בערכ אבסולטו יצא תקין. ומתי לבצע את הבדיקה שוב על עתמי כדי שתהיה מהימנה?ההקאות דלו היו לפני שבוע אכ הספירה נעשתה אתמול. תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בדעקות דם - תגובה
ד``ר איילון לחמן08/06/2013לטל שלום.
מאחר ואת בשבוע 23 הסיכון מCMV הוא קטן יותר.בכל מקרה התיעצי עם רופאך לגבי בדיקות שאת יכולה לבצע.בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את/ה טיפוס בוגדני?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)