טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
השבוע התפתח לי פריחה בכל הגוף בעקבותיו גרד הרופא האישי שלי המליץ על זירוז למרות שבמיון העדיפו לחכות עוד קצת לאחר שיחה עם הרופא החליטו על זירוז בשבוע הבא חייבת לציין אין לי פתיחה, צירים או ירידת מים
למה המלצות שונות ביום רביעי רופא בהריון בסיכון גבוה לא המליצה ובחמישי הצוות האחר שינה את דעתו בגלל שיחה עם הרופא שמטפל? האם זה נכון שיש הרבה סיבוכים בלידה כזאת? מה אתם חושבים שיעשו לי קודם בלון?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
שלום ליאור. 1. המלצות הרופאים שונות כי זהו נושא שנוי במחלוקת כמו רבים אחרים במיילדות. 2. לגבי הסיבוכים בזירוז: אכן יש יותר לידות ממושכות, חום בלידה, מים מקוניאליים, ניתוחים קיסריים אך חלק נכבד מן הסיבוכים הללו קשורים בסיבה לזירוז יותר מאשר להליך הזירוז עצמו. סביר כי יעשה שימוש בטבלייה נרתיקית של חומר הקרוי פרוסטגלנדין. בהצלחה, שרון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר