שתיית מים בתקופת ההיריון

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שתיית מים בתקופת ההיריון
    שלי
    09/06/2013

שלום, אני בחודש הראשון להריון.
    מאז ומתמיד לא הייתי חסידה כל כך גדולה של מים, אבל אני לא רוצה לקחת סיכון ורציתי לדעת כמה אני צריכה לשתות במשך היום?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שתיית מים בתקופת ההיריון

הוספת תגובה

• שתיית מים בתקופת ההיריון - תגובה

ד``ר אריה לידור
    09/06/2013

שלום לך
    המומלץ הוא כ 3 ליטר ביום ורצוי מים
    בהצלחה
    ד"ר אריה לידור

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הרבה מזה זה גם הטעם

עינת
    10/06/2013

מניסיון שלי מכירה את זה, מים זה לא טעים כמו קולה נגיד (שאני ממש אהבתי) אבל מים זה נקי יותר, בריא יותר. מה שכן גם הטעם של המים הוא חשוב. אני נגיד לא יכולתי לשתות מים מהברז למשל. התחלתי לקנות בקבוקים של מי עדן ובקיץ שתיתי הרבה מהם, לי זה טעים. אני התרגלתי לקנות בקבוקים גדולים ולהסתובב איתם בכל מקום בתיק

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• וואו 3 ליטר זה המון..

שלי
    13/06/2013

אני באמת אאמץ את זה ואתחיל להסתובב עם בקבוק של ליטר וחצי בשאיפה לסיים אותו ולהתחיל עוד אחד

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו