מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- פטריה או דלקת בנרתיקשירה18/06/2013
שלום,
אני בשבוע 30. בבדיקת שתן נמצאו ליקוציטים (500) ותרבית שלילית, הרופאה שלחה אותי לבדיקה חוזרת נמצאו ליקוציטים (250) ותרבית שלילית, בבדיקה וגינאלית הרופאה ראתה הפרשה צהובה (כל ההריון יש לי הרבה הפרשות בעיקר לבנות ושקופות ולעיתים צהובות. ללא כל גרד )
הרופאה הביאה לי טיפול בג'ל זידובל שצריך להחדיר לנרתיק 5 לילות ועוד לילה נר אגיסטן וגינאלי.
האם ליקוציטים בשתן זה לא נורמאלי בגלל ההפרשות שיש בנרתיק?
האם יכול להיות שזה פטריה או דלקת ללא גרד וכאשר התרבית שלילית?
האם הטיפול הכרחי אם זה לא מפריע לי? (זה טיפול חודרני ולא נעים) האם יש סכנה לעובר או סכנה בעת הלידה כאשר העובר בתעלה?
תודה רבה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פטריה או דלקת בנרתיק - תגובה
ד``ר אריה לידור19/06/2013שלום לך
ממצא של לאוקוציטים בשתן בנוכחות תרבית שלילית הוא ממצא תקין בהריון ואין צורך לטפל. כמו כן אין צורך לטפל בהפרשות כה רחוק מהלידה במידה ואינן גורמות להפרעה
בהצלחה
ד"ר אריה לידור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהLEUCOCYTES - U STRIP
שירה19/06/2013תודה על תשובה.
קרוב ללידה יש צורך לטפל בהפרשות אלו?
זה יכול לגרום לנזק לעובר כשהוא עובר בתעלה?
תודה רבה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם חולי ניקיון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)