שיליה פתח פונדלית

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שיליה פתח פונדלית
    רחלי
    19/06/2013

אני ביום שישי נכנסת לשבוע 30, ומתחילת ההריון ועד השבוע הזה הרופאים אמרו לי שיש לי שיליית פתח חלקית ושאם ישאר המצב כך אני אלד בקיסרי וגם אסרו על קיום יחסי מין, ביום ראשון הייתי אצל הרופא שלי שאמר לי שהעוברית שלי כבר עם הראש למטה והשיליה עלתה אך הוא לא יכול להגיד לי בדיוק כי הוא לא ראה את צוואר הרחם, ואתמול הייתי גם במוקד נשים של מכבי, וגם הרופא שם אמר לי שהראש שלה למטה והשיליה כבר לא נמוכה ואפילו רשם שהשיליה היא פונדלית, אך שוב הוא לא יכול להתחייב כי הוא לא עשה לי בדיקה גניקולוגית,יש לי כמה שאלות:
    1.האם יכול להיות שהשילייה עלתה ברמה כזאת שהיא פונדלית?
    2.האם כבר ניתן לקיים יחסי מין?
    3.האם ניתן להגיד בוודאות שהשיליה היא כבר לא פתח?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שיליה פתח פונדלית

הוספת תגובה

• שיליה פתח פונדלית - תגובה

ד``ר אריה לידור
    19/06/2013

שלום לך
    שליה פונדלית ממוקמת בדיוק בכוון ההפוך ולכן לא שליית פתח.
    בצעי שוב אולטרהסאונד ובאם השליה אינה שליית פתח אין כל הגבלה לגבי הלידה העתידית או המשך מעקב ההריון
    בהצלחה
    ד"ר אריה לידור

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שיליה

רחלי
    19/06/2013

כן אני יודעת ששילית פתח היא לא שיליה פונדלית , השאלה האם משילית פתח היא יכולה להפוך להיות שיליה פונדלית?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שיליה - תגובה

ד``ר אריה לידור
    20/06/2013

שלום לך
    כנראה שאחת האבחנות מוטעית. נקווה שזו של שליית הפתח
    בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו