טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
שבת שלום! אני בשבוע 13 וסובלת מכאבי ראש לעיתים קרובות ועד היום השתמשתי במגרסטיק שמאוד עזר לי. במקרה היום דיברתי עם מישהי והיא אמרה שאסור להשתמש בשמן מנטה שיש בו,במיוחד בשליש ראשון של ההריון.אני גם מורחת לפעמים "טייגר באלם" כששרירי הצוואר תפוסים.אז זה באמת מסוכן כל כך?להפסיק עם הכל? תודה על התשובה מראש.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
לשלומית שלום. התשובה המוסמכת לשאלותיך תינתן עי המחלקה למניעת מומים מולדים של משרד הבריאות בירושלים בהנהלת פרו אורנוי. ניתן גם להתקשר טלפונית למחלקה הגנטית של אסף הרופא או המחלקה הגטית בבילנסון.כולם עונים טלפונית. בהצלחה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
בן 35, אב לנועם ואור, בעל ותק של 20 שנים בענף מוצרי התינוקות. לשעבר מנכ"ל בייבי קלאב. כיום עוסק במתן יעוץ ליבואנים ועסקים בתחום מוצרי התינוקות.... קרא עוד