עובי רירית

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עובי רירית
    מור
    26/06/2013

שלום רב, נבדקתי אצל רופאת הנשים שלי ושם נמצא: רירית, עובי 12 מ״מ, אקוגנית לשלב השני. מה הכוונה בדיוק? שהרירית התעבתה בגלל היריון או בגלל וסת העתידה להגיע? קיבלתי ב4.6 וסת ושניים עשר יום לאחר מכן כניראה בייצתי וקיימנו יחסי מין על מנת להרות. תודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עובי רירית

הוספת תגובה

• עובי רירית - תגובה

ד``ר אריה לידור
    01/07/2013

שלוםלך
    עובי רירית כזו מתאים הן לשלב אחר ביוצי או לתחילתו של הריוןן באם הרית.
    בהצלחה
    ד"ר אריה לידור

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך-עובי רירית

מור
    02/07/2013

שלום רב, בהמשך להתכתבותינו. אני אכן בהיריון!!!
    זהו היריון שני(הראשון היה עד לפני 3 חודשים ועברתי הפלה בציטוטק-עובר ללא דופק).
    רציתי לדעת האם התכווצויות כעת שאני מרגישה כמו לפני מחזור אך מעט חזקות יותר תקינות? האם מומלץ לי להמשיך בפעילות גופנית אך למתן אותה או לחדול לגמרי עד לבדיקת רופאת הנשים שלי?
    תודה רבה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך-עובי רירית - תגובה

ד``ר אריה לידור
    03/07/2013

שלום לך
    מזל טוב
    בצעי בדיקת ביטא ועקבי אחרי צמיחתו. בערך של מעל 1500 ניתן כבר לבצע אולטרהסאונד. עד לוידוי שהכל תקין המנעי מפעילות גופנית
    בהצלחה
    ד"ר אריה לידור

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו