כניסה להיריון

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כניסה להיריון
    יפית
    29/06/2013

שלום רב.אני רוצה להישאר בעילום שם. אני בת 36 ובעלי בן 40 אנחנו נשואים שנה ומנסים להיכנב להיריון מעל 10 חודשים. עשיתי בדיקות גנטיות ותודה לאל הכל תקין, בדיק. פאפ תקינה ויש ביוץ כל חודש. רופא הנשים שלי הפנה את בעלי לבדיקת זרע והבדיקה הראתה זרע חלש 2% מתוך 14% תקין. חודש וחצי לאחר מכן בעלי עשה שוב בדיקה אך לצערי הבדיקה הראתה את אותם תןצאות בדיוק. הייתי רוצה לדעת אם יכול להיות אפשרות שניכנס עדיין להיריון ומה עוד ניתן לעשות אני ממש לא רוצה להיכנס לטיפולים.אודה על תשובתכם.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כניסה להיריון

הוספת תגובה

• כניסה להיריון - תגובה

ד``ר אריה לידור
    01/07/2013

שלום לך
    איכות הזרע מכתיבה תחילתו של טיפול פריון שראשיתו בהזרעות תוך רחמית עם או בלי טיפול בך לשם השגגת רב ביוץ
    בהצלחה
    ד"ר אריה לידור

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תגובה

יפית
    16/07/2013

שלום רב, אני ובעלי היינו אצל רופא מומחה לפריון והוא אמר כי נתחיל בהזרעות, הוא נתן לי זריקות גונל , 450 מיליגרם וגם אוביטרל. האם יש סיכוי להיקלט בהזרעה ראשונה שכן נאמר לי כי יכול להיות הריון מרובה עוברים, וכן האם הזריקות הללו משמינות?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו