שק חלמון

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שק חלמון
    איריס שושן
    22/03/2008

שלום,
    לפני כמה ימים ימים הייתי אצל רופא נשים עקב כאבי גב חזקים נלחצתי עקב זה שאני נמצאת בשבוע 6 באולטראסנד נצפה שק הריון אך עדיין לא נצפה שק חלמון ועובר האם זה אופייני לשלב זה של הריון??
    הרופא המליץ לחזור לבדיקה עוד 10 ימים וב-24/3 שבתאריך זה אהיה בשבוע 6+6 האם אפשר יהיה כבר לראות או שגם זה יכול להיראות יותר מאוחר?
    תודה איריס

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שק חלמון

הוספת תגובה

• שק חלמון.

ד``ר איילון לחמן
    22/03/2008

לאיריס שלום.
    בעקרון אכן בשבוע 6 ברוב המקרים כבר רואים את שק החלמון.מנסיוננו אבל ברוב המקרים שהוא לא נצפה בשלב זה,הוא יראה יותר מאוחר. הסיבה לכך היא שגיל ההריון כנראה אינו מדויק משום
    .שההפריה התרחשה קצת יותר מאוחר.לכן המקובל הוא,כמו שהורה רופאך,לחזור על הבדיקה לאחר 10 ימים -שבועיים ואז נצפה הכל.
    הרבה הצלחה ואל תשכחי להודיע בשורות טובות.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שק חלמון

איריס שושן
    22/03/2008

הוסת האחרונה שלי היתה ב5/2 לפי החישוב אני כן נמצאת בשבוע המתאים אך בכל זאת תודה ונקווה רק לבשורות טובות אמן....

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו