מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שק חלמוןאיריס שושן22/03/2008
שלום,
לפני כמה ימים ימים הייתי אצל רופא נשים עקב כאבי גב חזקים נלחצתי עקב זה שאני נמצאת בשבוע 6 באולטראסנד נצפה שק הריון אך עדיין לא נצפה שק חלמון ועובר האם זה אופייני לשלב זה של הריון??
הרופא המליץ לחזור לבדיקה עוד 10 ימים וב-24/3 שבתאריך זה אהיה בשבוע 6+6 האם אפשר יהיה כבר לראות או שגם זה יכול להיראות יותר מאוחר?
תודה איריס* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שק חלמון.
ד``ר איילון לחמן22/03/2008לאיריס שלום.
בעקרון אכן בשבוע 6 ברוב המקרים כבר רואים את שק החלמון.מנסיוננו אבל ברוב המקרים שהוא לא נצפה בשלב זה,הוא יראה יותר מאוחר. הסיבה לכך היא שגיל ההריון כנראה אינו מדויק משום
.שההפריה התרחשה קצת יותר מאוחר.לכן המקובל הוא,כמו שהורה רופאך,לחזור על הבדיקה לאחר 10 ימים -שבועיים ואז נצפה הכל.
הרבה הצלחה ואל תשכחי להודיע בשורות טובות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשק חלמון
איריס שושן22/03/2008הוסת האחרונה שלי היתה ב5/2 לפי החישוב אני כן נמצאת בשבוע המתאים אך בכל זאת תודה ונקווה רק לבשורות טובות אמן....
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אורח חייכם בריא?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)