מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- 2 שאלותkk7909/07/2013
שבוע 23, אתמול הייתי בסקירה שניה. שאלה ראשונה - הכל היה תקין מלבד זה שהקיבה של העובר מתרוקנת מהר מאד, עד שהרופא לא ראה שהקיבה מתמלאת הוא לא שחרר אותנו, יצאנו להמתין בחוץ וכשחזרנו הקיבה אכן התמלאה אך תוך שניות התרוקנה שוב. מה זה אומר?האם יש השלכות לגבי העתיד?
שאלה שניה - השקיפות שלי יצאה 2.4 עשיתי מי שפיר ואקו לב שיצאו תקינים, לא עשיתי את הציפ והוא מאד כעס על כך.. כי אמר שלאחר תוצאה כזאת של שקיפות היה עלי לבדוק גם ציפ.אני יודעת שכרגע אין לי מה לעשות בעניין, אך מה דעתך/כם?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מקפיצה
kk7910/07/2013* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה2 שאלות - תגובה
ד``ר אריה לידור11/07/2013שלום לך
אמנם יכולת לבצע את הציפ אך לא חובה היה לבצעה . דיקור מי השפיר ואקו לב העובר התקינים הם אסמכתא טובה לכך שהעובר תקין. לגבי התרוקנות והתמלאות הקיבה יש לחזור על בדיקה זו בהמשך
בהצלחה
ד"ר אריה לידור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה
kk7911/07/2013הרופא שלי לא נמצא היום. אתה חושב שדחוף בהול להיבדק שוב? מה יכולה להיות הבעיה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם רומנטיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)