2 שאלות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• 2 שאלות
    kk79
    09/07/2013

שבוע 23, אתמול הייתי בסקירה שניה. שאלה ראשונה - הכל היה תקין מלבד זה שהקיבה של העובר מתרוקנת מהר מאד, עד שהרופא לא ראה שהקיבה מתמלאת הוא לא שחרר אותנו, יצאנו להמתין בחוץ וכשחזרנו הקיבה אכן התמלאה אך תוך שניות התרוקנה שוב. מה זה אומר?האם יש השלכות לגבי העתיד?
    שאלה שניה - השקיפות שלי יצאה 2.4 עשיתי מי שפיר ואקו לב שיצאו תקינים, לא עשיתי את הציפ והוא מאד כעס על כך.. כי אמר שלאחר תוצאה כזאת של שקיפות היה עלי לבדוק גם ציפ.אני יודעת שכרגע אין לי מה לעשות בעניין, אך מה דעתך/כם?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    2 שאלות

הוספת תגובה

• מקפיצה

kk79
    10/07/2013

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• 2 שאלות - תגובה

ד``ר אריה לידור
    11/07/2013

שלום לך
    אמנם יכולת לבצע את הציפ אך לא חובה היה לבצעה . דיקור מי השפיר ואקו לב העובר התקינים הם אסמכתא טובה לכך שהעובר תקין. לגבי התרוקנות והתמלאות הקיבה יש לחזור על בדיקה זו בהמשך
    בהצלחה
    ד"ר אריה לידור

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה

kk79
    11/07/2013

הרופא שלי לא נמצא היום. אתה חושב שדחוף בהול להיבדק שוב? מה יכולה להיות הבעיה?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו