ימים בטוחים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ימים בטוחים
    פיל
    09/07/2013

שלום רב
    שאלה לי אליכם: אני בת 29, 9 חודשים אחרי לידה. ב4 חודשים אחרונים יש לי מחזורים סדירים (גם לפני הלידה היו סדירים). מגיעים כל 28-32 ימים.
    ביום ה-28 לאחר הווסת האחרונה קיימתי יחסים לא מוגנים. הבחנתי כי לא קיבלתי ווסת (כיום 32 ימים מאז הווסת האחרונה). זה אמנם גבולי, כי לעתים אני מקבלת ווסת לאחר 32 יום, אך אין הפרשות אשר מעידות על כך שעומדת להגיע ווסת. יש לי מעט לחץ בבטן התחתונה ותכיפות במתן שתן.
    האם ייתכן שאני בהריון? ושכל כך מהר יש תופעות כמצויין?
    ומה הסיכוי להריון בהתחשב בימים הבטוחים?
    האם יתכן שאחרי לידה המנגנון הביולוגי משובש למרות שהווסתות סדירות ושבמקרה בייצתי ביום ה-28?
    אשמח לתשובה, שכן אני מאד מבולבלת. ועוד שאלה, מתי אוכל לבצע בדיקת הריון ביתית? מחר?

תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ימים בטוחים

הוספת תגובה

• מקפיצה

פיל
    10/07/2013

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ימים בטוחים - תגובה

ד``ר אריה לידור
    11/07/2013

שלום לך
    קודם כל אין ימים בטוחים משום שמועד הביוץ אינו ידוע בודאות. יתתכן איחור של עד שבוע בהופעת הוסת גם כשהוסתות סדירים. במידה ולאחר תקופה זו עדיין ללא וסת יש לבצע בדיקת הריון

בהצלחה
    ד"ר אריה לידור

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו