טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
אני בהריון בשבוע 9 אחרי הפרייה חוץ גופית, בבית ילד בן 4 וחצי. אני אחרי 3 ורבע שנות טיפולים 2 הפלות+2 כימי מאוד לחוצה, ההריון בנתיים תקין. האם ריבוי בדיקות אולטרסאונד יכולות להזיק לעובר? מה הסיכוי להפלה בשבוע כזה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
אני כל הזמן מפחדת שיפסיק הדופק(הפלה בוששת)יש לציין שעברתי אחת כזאת בשבוע מוקדם יותר.... בגלל ניתוח קיסרי שעברתי נוצרו בעיות טכניות והרחם שלי גבוהה ולפעמים קשה לראות את ההריון ,יש רופאים שמורידים לי כמה שנים מהחיים כי הם מחפשים הרבה זמן ומלחיצים אותי....שורה תחתונה אני בחרדה. יש משהו לעשות?(יש לציין שאני מטופלת בקלונקס נגד חרדות אבל מנסה כמה שפחות)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר