הקאות.

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הקאות.
    *אלה*
    11/07/2013

שלום רב אני בת 26 בהריון ראשון שבוע 13+5, אני סובלת מהקאות ובחילות קשות בבוקר בצהריים ובערב.. אני פשוט לא מסוגלת לתפקד.. מפחדת לאכול הרבה מאכלים כי אז קשה לי להקיא אותם.. אני סובלת כבר מכאבי גרון חזקים בעקבות ההקאות כמו ען כאבי ראש חזקים.. ועד שאני מצליחה לבלוע אקמול אני מקיאה אותו.. אני כבר לא עומדת בסבל הזה יותר מהיום שנכנסתי להריון אני מקיאה.. אציין כי כבר איבדתי 5 קילו ממשקלי ההתחלתי.. לא יודעת מה לעשות.. זה עובר מתישהו באמת?! קשה לי להאמיןןן!! אשמח לקבל מפה תקווההה!! תודהה !!!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הקאות.

הוספת תגובה

• מקפיצה דילגתם

*אלה*
    12/07/2013

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• למה לא עוניםםם פהה?!!!

*אלה*
    17/07/2013

יש פה 5 מומחים מתןכים בקושי 2 עונים וגם עושים סלקציה... לא יפה!:(

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הקאות

מיקה
    17/07/2013

לאלה,
    אין מדובר כאן בתשובה של מומחה אך אני אשתף אותך מניסיוני האישי, אני כיום בשבוע 37 וגם אני סבלתי מאוד מהקאות, בחילות, ירידה במשקל עד למצב של אישופזים חוזרים בבית חולים לקבלת נוזלים ונוגדי בחילות. את צריכה להיות במעקב צמוד במרפאה בה את מטופלת ולבדוק אם את לא סובלת מהתייבשות(במצב כזה מפנים אותך לעירוי של נוזלים). אצלי זה אובחן כתופעה הנקראת היפרמיזיס גראבדרום- הצורה הכי קשה וקיצונית של בחילות והקאות בהיריון...אני יודעת שאת סובלת קשות בגלל זה, זה משתנה מאחת לשנייה , אצלי זה נמשך עד שבוע 20 ולאחר מכן התחילה הקלה ......

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לאלה

קרן
    17/07/2013

אלה היי
    אני כל כך מבינה אותך אני בהריון מ"ס 3 וגם סבלתי נורא עד שבוע 14 -15 אבל אל תתייאשי זה עובר, תקפידי לשתות הרבה.

יש בסופר פארם בבית מרקחת צמידים מיוחדים לבחילות ולי זה עזר מאוד .

בהצלחה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הקאות. - תגובה

ד``ר איילון לחמן
    20/07/2013

שלום.
    שאלה ראשונה באם פנית לרופאך עם התאור שכתבת?יש כמובן טיפולים לבעיתך במסגרת רפואת הקהילה ,שאם לא מספיקים פונים גם לבה"ח.למה לסבול??.אנא גשי לקבלת עזרה רפואית.בהצלחה וברכת בריאות שלמה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו