חוסר ריכוז בהיריון

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חוסר ריכוז בהיריון
    דנה
    17/07/2013

אני בהיריון לקראת לידה, היריון שני וזה לא קרה לי ככה בראשון: אני מרגישה שיש דברים שאני פחות סומכת על עצמי בגלל חוסר ריכוז, אני מרגישה אחריות גדולה בזמן נהיגה בד"כ ופתאום אני מרגישה חוסר בטחון. אני נוהגת כרגע למקומות שהם הכרחיים. זה משהו שקורה להרבה נשים עם נהיגה בזמן ההיריון?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חוסר ריכוז בהיריון

הוספת תגובה

• חוסר ריכוז

שלי
    20/07/2013

אני מצליחה להבין על מה את מדברת, גם אצלי זה קרה בהיריון השלישי. מרגישה מעופפת קצת.. אולי זה בגלל ההיריון אולי בגלל דברים אחרים, אבל זה היה המצב. חשוב שבזמן נהיגה תנסי להיות ממוקדת ומרוכזת כמה שאפשר, אצלנו בעלי התקין לפני כמה חודשים מערכת התרעה שמתחילה לצפצף כשסוטים מנתיב או לא שומרים מספיק מרחק מהרכב שמלפנים, אין ספק שהיא הצליחה "לעורר" אותי בכמה מצבים וממש מנעה מצבים שיכלו להסתיים ברע. תשקלו להתקין גם, זה יעזור לך להרגשת הבטחון ובאופן כללי משרה אווירה יותר בטוחה בזמן הנהיגה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה

דנה
    23/07/2013

זה רעיון במיוחד אחרי המלצות לאבזר את הרכב במערכות בטיחות אז חשבנו על זה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו