אגני כיליות ומוקד אקוגני

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אגני כיליות ומוקד אקוגני
    מאיה
    21/07/2013

שלום רב,אני נמצאת בשבוע 31 להריוני, בדיקות השקיפות החלבון והסוכר יצאו תקינות, בסקירת המערכות הראשונה שביצעתי נמצאה הרחבה קלה של אגני הכיליות ומוקד אקוגני בלב העובר לשם כך הופנתי לייעוץ גנטי ושם הומלץ לי על דיקור מי שפיר שסירבתי לעשות , קיבלתי הפניה לאקו לב עוברי אשר נמצא תקין אף הוא וכן גם מעקב א.ס לאגני הכיליות בסקירה המאוחרת נמצאו הכיליות אחת 9 והשנייה 10 כחודש לאחר מכן ב26/6 ירדו המידות של האגני כיליות לאחת 7.1 והשנייה 6.7 כעת עליי לעבור שוב רק מעקבי א.ס לאגני כיליות ונפרולוג ילדים לאחר הלידה בעזרת השם.אני חוששת שמא ההחלטה שעשיתי עם המי שפיר הייתה מוטעית ועד כמה זה טוב שהתוצאות בדיקות ירדו במידות ומבנה לב העובר תקין? אשמח לקבל תשובה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אגני כיליות ומוקד אקוגני

הוספת תגובה

• אגני כיליות ומוקד אקוגני - תגובה

ד``ר אריה לידור
    23/07/2013

שלום לך
    אם המעקב העוברי בכללותו תקין וקצב הצמיחה העוברי מי השפיר והשליה תקינים נראה שהמדובר בהרחבה קלה של אגני הכליה ותו לא
    יש להמשיך במעקב כולל אגני כליה
    בהצלחה
    ד"ר אריה לידור

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו