מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- Cmvטל23/07/2013
שלום אני בשבוע 29 ו3 ימים הריון תאומים תודה לאל כרגע בשמירה מז. כחודש עקב התקצרות צוואר. העוברין נכון לאתמול שוקלים 1300,1350 תודה לאל טפו טפו ומצב הצוואר יציב . אני כל ההריון ובפרט עכשיו מוטרדת מאוד מסי אמ וי וטוקסופלזמה שאין לי נוגדנים אליהם. פעם אחרונה בןצע בדעקת סי אמ וי igm בשבוע 26 ושלושה ימים ןיצא תודה לאל שלילי. מאתמןל בלילה כאבי גרון חזקים בעיקר בבליעה ועדיין היום נמשכים אני מסתכלת בראי לא רואה תפליטין לבנים ואין חום תןדה לאל. האם חס וחלילה זה מתאים לסי אמ וי??אנא עזרו לי כי יודעת שכל פעם אמורים לחכות פרקי זמן עד ביצוע הבדעקה והמתח הזה הורג אותי, מוטרדת מסנ יותר מכל דבר למרות שאמור. להיות מוטרדת מדברים אחרים במצבי.. אנא עזרתפ? האם קשור הסימפטום הסה? ומה הצשמעות הקלינית אם חלילה יש הדבקה אם תגידו אין כמעט משמעות אנא הסברכם למצב מה הכוונה? זא אין לי טעם לבצע שוב לראןת ולדעת? בשביל העוברים ללידה? תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר Cmv - תגובה
ד``ר אריה לידור23/07/2013שלום לך
לא נראה כCMV . ליתר בטחון בצעי בדיקת נוגדנים לCMV
בהצלחה
ד"ר אריה לידור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם ישרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)