Cmv

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• Cmv
    טל
    23/07/2013

שלום אני בשבוע 29 ו3 ימים הריון תאומים תודה לאל כרגע בשמירה מז. כחודש עקב התקצרות צוואר. העוברין נכון לאתמול שוקלים 1300,1350 תודה לאל טפו טפו ומצב הצוואר יציב . אני כל ההריון ובפרט עכשיו מוטרדת מאוד מסי אמ וי וטוקסופלזמה שאין לי נוגדנים אליהם. פעם אחרונה בןצע בדעקת סי אמ וי igm בשבוע 26 ושלושה ימים ןיצא תודה לאל שלילי. מאתמןל בלילה כאבי גרון חזקים בעיקר בבליעה ועדיין היום נמשכים אני מסתכלת בראי לא רואה תפליטין לבנים ואין חום תןדה לאל. האם חס וחלילה זה מתאים לסי אמ וי??אנא עזרו לי כי יודעת שכל פעם אמורים לחכות פרקי זמן עד ביצוע הבדעקה והמתח הזה הורג אותי, מוטרדת מסנ יותר מכל דבר למרות שאמור. להיות מוטרדת מדברים אחרים במצבי.. אנא עזרתפ? האם קשור הסימפטום הסה? ומה הצשמעות הקלינית אם חלילה יש הדבקה אם תגידו אין כמעט משמעות אנא הסברכם למצב מה הכוונה? זא אין לי טעם לבצע שוב לראןת ולדעת? בשביל העוברים ללידה? תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    Cmv

הוספת תגובה

• Cmv - תגובה

ד``ר אריה לידור
    23/07/2013

שלום לך
    לא נראה כCMV . ליתר בטחון בצעי בדיקת נוגדנים לCMV
    בהצלחה
    ד"ר אריה לידור

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו