מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- דופקדלקת??31/07/2013
שלום
אני בשבוע 6+0 ואני חווה שינויים בתסמינים כל הזמן...אני לא כל כך רגועה, והרופאה אמרה לי לקבוע בדיקת דופק רק ב15.8 זה נראה לי רחוק, והייתי ממש רוצה לבדוק עוד לפני אם יש דופק כדי שאוכל קצת להירגע
מתי אפשר להתחיל לראות דופק?
תודה על התשובה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דופק - תגובה
ד``ר אריה לידור31/07/2013שלום לך
החל משבוע 6 ואילך
בהצלחה
ד"ר אריה לידור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה...
דלקת??31/07/2013רציתי לשאול האם זה נורמלי שהיום פתאום נפסקו לי הבחילות??
היו לי בבוקר...ואז נעלמו...לא גועל מאוכל...לא קושי לאכול דברים בגלל בחילה (מה שהיה כל השבוע שעבר...
אלה רק בחילה כזו של תשישות ולחצים שונים ברחם....וגם החזה שוב...התבהר...אני ממש מרגישה שאני מתחרפנת מחוסר האחידות של הסימנים....
אני בשבוע 6+0* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה לשאלה
טל01/08/2013יקירתי, גם אני מרגישה בדיוק את מה שאת מרגישה. מחכה לתשובתו של הדוקטור. מאחלת לך הריון בריא ומחזיקה לך אצבעות :-)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה
א.מ05/08/2013היי בנות,
אני לא רופאה אבל חוויתי בתחילת ההריון בדיוק מה שאתן מתארות (היום שבוע 30). בזמנו הרופא דלי אמר לי שתופעות/העדר תופעות לא מעיד על תקינות/ חוסר תקינות של ההריון.
לכן מה שנותר הוא לחכות לבדיקה של הדופק ולדעתי לא כדאי להקדים יותר מדי כי אפשר לפספס את העובר שכרגע בגודל מזערי ואז הלחץ מכפיל את עצמו...
מאחלת לכן הריון משעמם, קל ותקין..
בהצלחה :)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם רומנטיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)