דופק

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דופק
    דלקת??
    31/07/2013

שלום

אני בשבוע 6+0 ואני חווה שינויים בתסמינים כל הזמן...אני לא כל כך רגועה, והרופאה אמרה לי לקבוע בדיקת דופק רק ב15.8 זה נראה לי רחוק, והייתי ממש רוצה לבדוק עוד לפני אם יש דופק כדי שאוכל קצת להירגע

מתי אפשר להתחיל לראות דופק?

תודה על התשובה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    דופק

הוספת תגובה

• דופק - תגובה

ד``ר אריה לידור
    31/07/2013

שלום לך
    החל משבוע 6 ואילך
    בהצלחה
    ד"ר אריה לידור

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה...

דלקת??
    31/07/2013

רציתי לשאול האם זה נורמלי שהיום פתאום נפסקו לי הבחילות??

היו לי בבוקר...ואז נעלמו...לא גועל מאוכל...לא קושי לאכול דברים בגלל בחילה (מה שהיה כל השבוע שעבר...

אלה רק בחילה כזו של תשישות ולחצים שונים ברחם....וגם החזה שוב...התבהר...אני ממש מרגישה שאני מתחרפנת מחוסר האחידות של הסימנים....

אני בשבוע 6+0

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה לשאלה

טל
    01/08/2013

יקירתי, גם אני מרגישה בדיוק את מה שאת מרגישה. מחכה לתשובתו של הדוקטור. מאחלת לך הריון בריא ומחזיקה לך אצבעות :-)

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

א.מ
    05/08/2013

היי בנות,
    אני לא רופאה אבל חוויתי בתחילת ההריון בדיוק מה שאתן מתארות (היום שבוע 30). בזמנו הרופא דלי אמר לי שתופעות/העדר תופעות לא מעיד על תקינות/ חוסר תקינות של ההריון.
    לכן מה שנותר הוא לחכות לבדיקה של הדופק ולדעתי לא כדאי להקדים יותר מדי כי אפשר לפספס את העובר שכרגע בגודל מזערי ואז הלחץ מכפיל את עצמו...
    מאחלת לכן הריון משעמם, קל ותקין..
    בהצלחה :)

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו