מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- כאבים בגב התחתוןנטעכ05/08/2013
שלום רב,
אני נשואה ואמא לילד בן 4 כרגע אני בהריון בשבוע 26 והתחיל לי כבר בשבועיים האחרונים כאבים בצד שמאל שמקרינים לרגל .הכאבים מתגברים בכל פעילות כמו הליכה , לקום מהמיטה וכ'ו
לאחר בדיקה אצל האורתופד נשלחתי לבצע פיזיוטרפיה וכרגע התורים ממש רחוקים השאלה שלי אם בזמן הזה יש אפשרות לטפל אפילו ספורטיבית או בכל דרך אחרת בהקלה של הכאבים .
הבנתי שהתופעה הזאת לוקחת עד סוף ההריון .
אשמח אם תוכלי לענות לי בהקדם תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאבים בגב התחתון - ד"ר תדמור
ד''ר עפר תדמור07/08/2013ערב טוב
הטיפול הנכון פיזיותרפייה.
אפשר שחייה, עיסוי.
בעייה אורטופדית טיפול שכיבה , ממנוחה, אמבטיות חמות.
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכאבים בגב התחתון - תגובה
ד``ר אריה לידור07/08/2013שלום לך
אכן הפתרון הוא פיסיוטרפיה ולימוד התנוחות או המצבים שמהם יש להמנע כדי לא לעורר את הכאב . אפשר גם להשתמש במשכחי כאבים
בהצלחה
ד"ר אריה לידור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
בחן את עצמך:
האם אתם עצלנים?
האם אתם עצלנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)