מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- תוצאות סקירת מערכות מורחבת -מודאגתמרים08/08/2013
שלום רב אתמול הייתי בסקירת מערכות אני בהריון רביעי שבוע 22 לאורך כל הבדיקה לא היו תנועות עובר והגודל של העבור היה קטן בכמעט שבועיים .. לפני חודש הייתי אצל הרופאה והגודל היה מתאים בדיוק לשבוע .. יש לי סיבה לדאוג? הרופא אמר לבוא למעקב גדילה אצל הרופאה שלי עוד 3 שבועות לראות שהעובר מתפתח אבל אני ממש לא רגועה .. ( התחלתי טיפולי הסרת קעקועים בלייזר יכול להיות שזה קשור ??) אני ממש בסרטים .. תודה רבה ערב טוב
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סקירת מערכות מורחבת ד"ר תדמור
ד''ר עפר תדמור09/08/2013בוקר טוב
חסרים פרטים בת כמה ?? בוצע מי שפיר ??
גודל עובר תקין בסקירה , שקיפות ??
צריך סקירה חוזרת עוד שבועיים, לא בדיקה אצל רופ אלא סקירה במכון .
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה
מרים09/08/2013לא עשיתי שום בדיקה לפני אני בת 27 הריון רביעי כל ההריונות הקודמים היו תקינים .. אני מצרפת את נתוני הבדיקה בתמונה אני כרגע בשבוע 22 ולפני חודש בבדיקת אולטרהסאונד הגודל היה מתאים בדיוק ליום ולשבוע המשקל יצא 440 תודה רבה רבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם שמרנים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)