הריון מיד אחרי הפלה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הריון מיד אחרי הפלה
    נטלי
    11/08/2013

שלום רב
    אני בת 39. ב12.7 עברתי הפלה בציטוטק בשבוע 7 עקב הריון שלא התפתח. לפני יומיים (שזה חודש בדיוק אחרי ההפלה) עשיתי בדיקת הריון וקבלתי תשובה חיובית. האם זה ייתכן שאני בהריון לפני שקיבלתי את המחזור הראשון אחרי ההפלה? האם הסיכוי להפלה כעת הוא יותר גבוהה?
    ממתי אני מתחילה לחשב וסת אחרונה? מהיום של ההפלה?
    תודה מראש על העזרה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הריון מיד אחרי הפלה

הוספת תגובה

• הריון מיד אחרי הפלה - תגובה

ד``ר איילון לחמן
    13/08/2013

לנטלי שלום.
    כידוע המחזור מגיע לאחר שהיה ביוץ.לכן לא קיבלת כי כנראה התפתח מיד הריון.הסיכוי להפלה חוזרת הוא מעט גבוה יותר.גיל ההריון יקבע על פי בדיקות האולטרהסאונד שתבצעי,יתאים כנראה למועד ההפלה.בהצלחה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• רמת HCG לאחר הפלה

נטלי
    14/08/2013

שלום רב
    מהי רמת HCG לאחר הפלה? ומתי רמת הHCG יורדת לגמרי מהגוף אחרי הפלה? לאחר כמה זמן? האם ייתכן שגם חודש אחרי ההפלה בציטוטק תהיה בדיקת הריון חיובית? (לפני המחזור הראשון)
    תודה
    נטלי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו