יונים בהריון

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• יונים בהריון
    סופי
    20/08/2013

שלום רב

אני בהריון ראשון, שבוע 19, וגיליתי לאחרונה, שבחלון של חדר עבודה שלי (השולחן עבודה שלי בצמוד לחלון) יש הרבה יונים. אני נוטה להעיף אותם אם אני שמה לב, אך הרבה פעמים הם בכל זאת נמצאים שם, ובגלל זה יש גם הרבה צואה שלהם על עדן החלון.
    שמתי לב לכך היום במיוחד כי ניקיתי את החלונות בדירה. זמן קצר לאחר מכן, שמעתי שיונים, צואתם ופרוותם עלולים להיות מאוד מסוכנים לאישה בהריון ולפוריות האישה בכלל ואסור לה לגעת בכל הקשור בהם. עכשיו אני ממש דואגת, משום שקודם ניקיתי את החלון ללא כפפות... למרות שלא נגעתי ישירות בצואה שלהם. ושנית אני דואגת משום שאולי עפים לי כל מיני דברים הקשורים ביונים מהחלון לשולחן עבודה שלי ולמקום בו אני עובדת ונמצאת.
    אולי קצת פרנויה, והלוואי שכן.. אך אני באמת דואגת.. האם יכול להיות מסוכן להריון או לפוריות בכלל..?

תודה מראש,
    מיה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    יונים בהריון

הוספת תגובה

• יונים בהריון - תגובה

ד``ר אריה לידור
    21/08/2013

שלום לך
    אין סכנה ישירה להריון או לפוריות אך רצוי להתרחק היות וישנם טפילים מסוגים שונים וחיידקים היכולים להיות מועברים ולגרום לאלרגיות ומחלות שונות
    רצוי להתרחק או להרחיק
    בהצלחה
    ד"ר אריה לידור

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו