מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שאלה על תקינות ההריוןעדנוש2908/09/2013
שלום לכם אני נימצאת בשבוע 6+1 לאחר הפרייה חוץ גופית.. בתאריך 2/9 בוצעה בדיקת בטא והתוצאה הייתה 15,121 וכך גם בערב ניראה שק הריון באולטראסאונד , היום בתאריך 8/9 בוצעה שוב בדיקת בטא (רציתי להרגיע את עצמי לאחר החגים) והתוצאה רק 45300 למה זה לא הכפיל את עצמו? זה לא היה אמור להיות מעל 100000? העם זה מראה שיש בעיה? בדיקת דופק בתאריך 11/9
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר למה אין מענה כאן?
עדנוש2910/09/2013דווקא בפורום כול כך חשוב אין מענה? אז בשביל מה הפורום נוצר בכלל?אני כבר יומיים מחכה לתשובה וכולי בלחץ עם הכול בסדר..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה על תקינות ההריון - תגובה
ד``ר מאיר פומרנץ10/09/2013B עולה לא למאות אלפים.
גם B גבוה יכול להיות בעיתי.
הופעת עובר עם דופק תרגיע .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא הבנתי כלוםםםם..אפשר הסבר?
עדנוש2910/09/2013הבטא שלי הייתה בסדר גמור היא התחילה ביום ה 12 להחזרת העוברים (הוחזרו 2) עם 137 וכך הכפילה את עצמה עד עכשו..אני מזכירה שאני בשבוע 6+3 היום (שש+שלוש)..עכשו רק לא הבנתי למה בתאריך 2/9 היא הייתה 15000 וב 8/9 רק 45000? היא לא אמורה הייתה להכפיל את עצמה? ולא הבנתי מה הסברת על מאות ואלפים לא הבנתי כלוםםם..אפשר עוד הסבר? האולט' מחר רק..יתכן כבר יראו דופק בשבוע 6+4?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את נשמרת מפני דלקת נרתיקית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)