שאלה על תקינות ההריון

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה על תקינות ההריון
    עדנוש29
    08/09/2013

שלום לכם אני נימצאת בשבוע 6+1 לאחר הפרייה חוץ גופית.. בתאריך 2/9 בוצעה בדיקת בטא והתוצאה הייתה 15,121 וכך גם בערב ניראה שק הריון באולטראסאונד , היום בתאריך 8/9 בוצעה שוב בדיקת בטא (רציתי להרגיע את עצמי לאחר החגים) והתוצאה רק 45300 למה זה לא הכפיל את עצמו? זה לא היה אמור להיות מעל 100000? העם זה מראה שיש בעיה? בדיקת דופק בתאריך 11/9

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה על תקינות ההריון

הוספת תגובה

• למה אין מענה כאן?

עדנוש29
    10/09/2013

דווקא בפורום כול כך חשוב אין מענה? אז בשביל מה הפורום נוצר בכלל?אני כבר יומיים מחכה לתשובה וכולי בלחץ עם הכול בסדר..

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה על תקינות ההריון - תגובה

ד``ר מאיר פומרנץ
    10/09/2013

B עולה לא למאות אלפים.
    גם B גבוה יכול להיות בעיתי.
    הופעת עובר עם דופק תרגיע .

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לא הבנתי כלוםםםם..אפשר הסבר?

עדנוש29
    10/09/2013

הבטא שלי הייתה בסדר גמור היא התחילה ביום ה 12 להחזרת העוברים (הוחזרו 2) עם 137 וכך הכפילה את עצמה עד עכשו..אני מזכירה שאני בשבוע 6+3 היום (שש+שלוש)..עכשו רק לא הבנתי למה בתאריך 2/9 היא הייתה 15000 וב 8/9 רק 45000? היא לא אמורה הייתה להכפיל את עצמה? ולא הבנתי מה הסברת על מאות ואלפים לא הבנתי כלוםםם..אפשר עוד הסבר? האולט' מחר רק..יתכן כבר יראו דופק בשבוע 6+4?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו