מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- חשיפה ממושכת לחומרי צבע וניקוילילו08/09/2013
אני שבוע 19 להריון.
בשישי ושבת האחרונים החלטתי כשהרגלי מזה חצי שנה להתלבש על חלק בבית ולשפץ אותו.
החלטתי לצבוע בצבע מיוחד את החרסינה הישנה באמבטיה ולחדשה.
החלטה מטופשת בזמן הריון ועוד יותר מטופשת כשהתחלתי לצבוע והבנתי למה הכנסתי את עצמי כי זה לקח יותר זמן משציפיתי יותר עבודה ויותר ריח.
מצאתי את עצמי כמעט כל שישי וכמעט כל שבת מתעסקת בצבע שלכלך לי את הידיים ואז גם נכנס הטמפרטין לתמונה בשביל לנקות הכל ואסטוניש בשביל לנקות הכל לפני ואחרי.
עבדתי עם חלון פתוח ואיוור כמה שניתן ובלילה למרות הקירבה של החדר אמבטיה לחדר השינה סגרתי את הדלת אמבטיה ואת הדלת חדר שינה ורוב הלילה החלון היה פתוח, אבל קמתי ופתחתי את הדלת לשירותים כמה פעמים בלילה והרגשתי שאני נכנסת לענן ריח חריף.
מאתמול בלילה התחלתי להרגיש שהריח ממש חדר לי לנשימה וגם כשאני בעבודה אני מריחה אותו והיום אני עם קצת סחרחורות קלות ידיים יבשות ואדמומיות וכאבי ראש קלים.
שתיתי ואכלתי טוב גם אתמול וגם היום חשוב לציין.
אני מפחדת שאולי נשחפתי עם הצבע והריחות והשאלה שהכי מטרידה אותי כרגע היא האם רצוי להיבדק? האם קיימת סכנה לעבור מכל החומרים האלו שנחשפתי את עצמי אליהם? ומה הסיכויים שנגרם נזק ואיך ניתן לבדוק או לעשות משהו עכשיו כדי למנוע נזק?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חשיפה ממושכת לחומרי צבע וניקוי - תגובה
ד``ר אריה לידור10/09/2013שלום לך
אין סכנה לעובר או להריון
בהצלחה
ד"ר אריה לידור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם חולי ניקיון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)