חשיפה ממושכת לחומרי צבע וניקוי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חשיפה ממושכת לחומרי צבע וניקוי
    לילו
    08/09/2013

אני שבוע 19 להריון.
    בשישי ושבת האחרונים החלטתי כשהרגלי מזה חצי שנה להתלבש על חלק בבית ולשפץ אותו.
    החלטתי לצבוע בצבע מיוחד את החרסינה הישנה באמבטיה ולחדשה.
    החלטה מטופשת בזמן הריון ועוד יותר מטופשת כשהתחלתי לצבוע והבנתי למה הכנסתי את עצמי כי זה לקח יותר זמן משציפיתי יותר עבודה ויותר ריח.
    מצאתי את עצמי כמעט כל שישי וכמעט כל שבת מתעסקת בצבע שלכלך לי את הידיים ואז גם נכנס הטמפרטין לתמונה בשביל לנקות הכל ואסטוניש בשביל לנקות הכל לפני ואחרי.
    עבדתי עם חלון פתוח ואיוור כמה שניתן ובלילה למרות הקירבה של החדר אמבטיה לחדר השינה סגרתי את הדלת אמבטיה ואת הדלת חדר שינה ורוב הלילה החלון היה פתוח, אבל קמתי ופתחתי את הדלת לשירותים כמה פעמים בלילה והרגשתי שאני נכנסת לענן ריח חריף.
    מאתמול בלילה התחלתי להרגיש שהריח ממש חדר לי לנשימה וגם כשאני בעבודה אני מריחה אותו והיום אני עם קצת סחרחורות קלות ידיים יבשות ואדמומיות וכאבי ראש קלים.
    שתיתי ואכלתי טוב גם אתמול וגם היום חשוב לציין.
    אני מפחדת שאולי נשחפתי עם הצבע והריחות והשאלה שהכי מטרידה אותי כרגע היא האם רצוי להיבדק? האם קיימת סכנה לעבור מכל החומרים האלו שנחשפתי את עצמי אליהם? ומה הסיכויים שנגרם נזק ואיך ניתן לבדוק או לעשות משהו עכשיו כדי למנוע נזק?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• חשיפה ממושכת לחומרי צבע וניקוי - תגובה

ד``ר אריה לידור
    10/09/2013

שלום לך
    אין סכנה לעובר או להריון

בהצלחה
    ד"ר אריה לידור

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו