הריון אחרי קיסרי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הריון אחרי קיסרי
    ענבל
    10/09/2013

שלום, עברתי שתי לידות בניתוחים קיסריים (בהפרש של שנתיים) הסיבה היא שבשתי הפעמים התינוק הגיע עם הפנים לפתח ולא יכל לעבור ונתקע (אני קטנה 1.48) בפעם השנייה כבר הגעתי לפתיחה של 6 עם צירים כל 3 דקות אבל הראש לא ירד ובגלל זה זה היה ניתוח חירום.
    אני בת 29 ולא רוצה להכנס להריון אחרי גיל 35 כי אני יודעת שיש הרבה סיכונים ואני רוצה יותר מ-4 ילדים (היו איתי נשים שזה היה קיסרי שישי שלהן ויותר)
    רציתי לדעת האם חייבים לחכות שנה (ילדתי לפניי 8 חודשים) ויותר בשביל להכנס שוב, האם הסיכון הוא גדול מידי?
    האם עדיין אפשר לנסות ללדת לידה רגילה וגינלית גם אחרי 2 קיסרי ואיך ואיפה ניתן לעשות זאת?
    אם קרה לי שבשתי הלידות התינוקות (משקלה לידה 2.600 שניהם) הסתובבו והגיעו עם הפנים זה מעיד שכך יהיה גם בשאר ועדיף כבר לקבוע ניתוח מראש?
    ואם כבר ניתוח אז הבנתי שיש חומרים שמונעים הדבקויות, למה בב"ח לא שמים אותם מראש/מציעים ליולדת גם אם זה בתשלום? ואיך אני יכולה להשיג את זה במידה ואני עושה קיסרי נוסף (חשוב לקדם את הרפואה מונעת בנושא הלידות בארץ!).
    תודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הריון אחרי קיסרי

הוספת תגובה

• הריון אחרי קיסרי - תגובה

ד``ר מאיר פומרנץ
    10/09/2013

זמן המתנה בין ההריונות הוא המלצה הגיונית.
    את יכולה להרשם לניתוח חוזר משבוע 30-32
    יש בתי חולים המשתמשים בחומר למניעת הדבקויות שלא תמיד עוזר.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כמה דגשים על התשובות

ענבל
    10/09/2013

אז מהתשובה אני מבינה ש8 חודשים זה מספיק לחכות בשביל לנסות להכנס להריון (כרגע) הבא?
    ניתוח זה יהיה הכרחי במקרה הזה או שאפשר עדיין לקוות ללידה וגינלית?
    (הבנתי שניתוח ממולץ משבוע 38, בשתי הלידות הגעתי כבר לתאריך היעד שלי).

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו