הריון לאחר קיסרי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הריון לאחר קיסרי
    ב
    10/09/2013

שלום,
    לפני כמעט שנתיים עברתי קיסרי. הכל עבר בקלות רבה, 3 ימים אחרי כבר עשיתי קילומטר ראשון שלי אחרי הלידה. הכל עבר כל כך בקלות שספורט גרם נזק לתפרים. בקיצור יש לי הדבקויות.
    האם במידה ואכנס להריון וילד בקיסרי שני (לידה רגילה לא באה בחשבון בכלל) למרות ההדבקויות אפשר לשמר שרירים (לא לחתוך). האם יש סיכוי גבוהה מהרגיל שהם יפגעו? אגב, עדיין כאשר יש מאמץ גדול מאוד (תרגילים מסוימים לבטן) כואב לי בתפר, האם זה בסדר?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הריון לאחר קיסרי

הוספת תגובה

• הריון לאחר קיסרי - תגובה

ד``ר אריה לידור
    10/09/2013

שלום לך
    בכל ניתוח קיסרי יש חיתוך דופן הבטן .אם אכן קיימות הדבקויות כדי להפרידם ייתכן ויהיה צורך בחיתוך השריר אך לא בהכרח

בהצלחה
    ד"ר אריה לידור

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הדבקויות

מישהי
    13/09/2013

האם יש דרך (גם אם רק באופן פרטי) לדעת בוודאות האם יש הדבקויות ובין מה למה ואיפה. כדי לדעת האם השריר יחתך או לא?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בבקשה תענו

מישהי
    21/09/2013

האם יש דרך לדעת איפה יש לי הדבקויות. זה מאוד חשוב לי. אני חוששת שיש לי הדבקויות לשלפוחית השתן ואני לא רוצה להכנס להריון אם זה המצב.
    אם ניתוח קיסרי שני עושים מעל ניתוח הראשון לא באותו מקום, האם עדיין הדבקויות עלולות להפריע ושרירי בטן יפגעו?
    בנוסף יש לי בקע טבורי קטן. לא רואים ולא מפריע, חוץ מפסיכולוגית שהוא קיים. מה קורה בהריון? הוא עלול לגדול? אני חייבת לתקן בקע לפני הריון?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלתי ולא ענו לי אז שואלת שוב

אנה
    21/09/2013

אני 3 שבועות אחרי לידה ואתמול היה לי חום שעמד על 38 מעלות, והחלטתי לא לנסוע
    ישר למיון אלא לחכות קצת, ולאחר כשעתיים החום ירד לבד ל37.4 לא לקחתי שום כדור
    להורדת חום. אחרי שעתיים נוספות החום ככר עמד על 36.6 מעלות.
    היום החום שוב עלה ל38 מעלות ויש גם שיעול.
    האם בכל זאת מצריך בדיקה דחופה במיון, או שאפשר להסתפק ברופא משפחה?
    (מכיוון שיש שיעול אז אני חושבת שאולי זה וירוס ולא משהו שקשור ללידה).

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו