מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- הריון לאחר קיסריב10/09/2013
שלום,
לפני כמעט שנתיים עברתי קיסרי. הכל עבר בקלות רבה, 3 ימים אחרי כבר עשיתי קילומטר ראשון שלי אחרי הלידה. הכל עבר כל כך בקלות שספורט גרם נזק לתפרים. בקיצור יש לי הדבקויות.
האם במידה ואכנס להריון וילד בקיסרי שני (לידה רגילה לא באה בחשבון בכלל) למרות ההדבקויות אפשר לשמר שרירים (לא לחתוך). האם יש סיכוי גבוהה מהרגיל שהם יפגעו? אגב, עדיין כאשר יש מאמץ גדול מאוד (תרגילים מסוימים לבטן) כואב לי בתפר, האם זה בסדר?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הריון לאחר קיסרי - תגובה
ד``ר אריה לידור10/09/2013שלום לך
בכל ניתוח קיסרי יש חיתוך דופן הבטן .אם אכן קיימות הדבקויות כדי להפרידם ייתכן ויהיה צורך בחיתוך השריר אך לא בהכרח
בהצלחה
ד"ר אריה לידור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההדבקויות
מישהי13/09/2013האם יש דרך (גם אם רק באופן פרטי) לדעת בוודאות האם יש הדבקויות ובין מה למה ואיפה. כדי לדעת האם השריר יחתך או לא?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבבקשה תענו
מישהי21/09/2013האם יש דרך לדעת איפה יש לי הדבקויות. זה מאוד חשוב לי. אני חוששת שיש לי הדבקויות לשלפוחית השתן ואני לא רוצה להכנס להריון אם זה המצב.
אם ניתוח קיסרי שני עושים מעל ניתוח הראשון לא באותו מקום, האם עדיין הדבקויות עלולות להפריע ושרירי בטן יפגעו?
בנוסף יש לי בקע טבורי קטן. לא רואים ולא מפריע, חוץ מפסיכולוגית שהוא קיים. מה קורה בהריון? הוא עלול לגדול? אני חייבת לתקן בקע לפני הריון?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלתי ולא ענו לי אז שואלת שוב
אנה21/09/2013אני 3 שבועות אחרי לידה ואתמול היה לי חום שעמד על 38 מעלות, והחלטתי לא לנסוע
ישר למיון אלא לחכות קצת, ולאחר כשעתיים החום ירד לבד ל37.4 לא לקחתי שום כדור
להורדת חום. אחרי שעתיים נוספות החום ככר עמד על 36.6 מעלות.
היום החום שוב עלה ל38 מעלות ויש גם שיעול.
האם בכל זאת מצריך בדיקה דחופה במיון, או שאפשר להסתפק ברופא משפחה?
(מכיוון שיש שיעול אז אני חושבת שאולי זה וירוס ולא משהו שקשור ללידה).* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם סובלים מחרדות?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)