מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שאלתי שאלהמורן26/03/2008
ולא עניתם לי וכשהערתי לכם פשוט מחקתם אותי.
תתבישו לכם ואם עוד קוראים לעצמכם "רופאים"
עם יחס כזה אתם בטח בתחתית של התחתית
מבחינת יחסי אנוש.
לא מתאים לכם שמעירים לכם אז אתם מוחקים את השאלה
הראשונה וגם את ההערה?
אניי אשאל שוב וכדאי מאוד שאקבל תשובה:
מה עושים לגבי אפידורל כשי קעקוע בגב תחתון?
ולענות כי אתם מחוייבים לכל שאלה שנשאלת לא למה שנראה לכם.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קצת הגזמת...
שלי27/03/2008אם לא שמת לב שאלתך הראשונה מופיעה, אמנם ללא תשובה אבל אף אחד לא מחק אותה. וגם הערתך לגבי זה שלא עונים מופיעה וגם נענתה ע"י הרופאים. לא רק השאלות שלך מתפספסות, גם שלי התפספה. אף אחד לא מחוייב לענות לך, הרופאים כאן עונים בהתנדבות על השאלות. אם זה דחוף לך תפני לרופא המטפל שלך.
אני מקווה שזה ההורמונים שמשתוללים אצלך, כי התגובה שלך ממש לא נעימה. את עוד רוצה שיענו לך???* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמרות הכל אני אשיב
ד''ר בני שכטר27/03/2008כי להבדיל אני קצת מנומס, וכי השאלה מספיק חשובה בכדי לדעת וללמוד ממנה.
קעקועים בגב התחתון יכולים למנוע ביצוע אפידורל אם הם ממוקמים בדיוק בנקודה שבא אמורים להיכנס עם המחט.
מאד תלוי במרדים הספציפי שאמור לעשות את האפידורל ויהיה ניתן לדעת זאת רק כאשר תגיעי לחדר לידה והמרדים יסתכל על הגב ויראה בדיוק על מה מדובר.
לכן לכל הנשים הצעירות שבמקרה יראו את השאלה או שאתן מכירות והן מתכננות קעקוע "מגניב" בגב התחתון. כדאי שיחשבו על כך פעמיים או שישנו את המיקום לפחות אסטרטגי.
ודרך אגב...אנחנו לא חייבים כלום. אנחנו עושים את הפורום הזה בהתנדבות ולא תמורת תשלום ואם נחליט להתעלם ממשהו זו זכותנו המלאה.
למי שלא נוח ובוחר לקחת דברים באופן אישי (ואני לא מבין מדוע) יכול לעבור לפורום אחר...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבאיזה חלק בגב התחתון?
נטע27/03/2008במרכז? בצדדים? איזה מקום נחשב "בעייתי"?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאיזו מפחידה אמאלה
שני27/03/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם ישרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)