מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- איחור במחזורכריסטינה17/09/2013
שלום רציתי לשאול שאלה .אני ילדתי ב2.6.2013 זה כימת 4 חודשים אחרי שהיה לי דימום אחרי שיולדים שהיה לי בערך שבועיים וחצי שלוש היה לי הפסקה .בתאריך 13.8.2013 קבלתי מחזור שהיה לי 5 ימים זה היה מחזור רגיל וראשון אחרי לידה .ועכשיו יש לי איחור של 8 ימים מה לעשות ? לפני ההריון היה שילדתי את הילדה ה4 שעמתי אתקן ושהיתה בת 9 חודשים הורדתי כי רציתי עוד אחד קבלתי מחזור אשר אחרי שהורדתי ואחרי זה הפסיק פתאום היתי צריכה לקבל כדורים בשביל לקבל כול חודש מחזור ובבדיקות יצאה שהכל בסדר וגם בהריון אחרון עכשיו לקחתי אקקלומין הגלל שלא היתי מקבלת מחזור והיה פתאום קשה לכנס להריון .
אבל עכשיו אחרי לידה אחרונה אחרי דימום הלידה היה לי אחרי 2 אחרי דימום של לידה קבלתי מחזור רגיל ועכשיו עוד פעם איחור של 8 ימים אני לא יודעת עם חזר לי מה שהיה לי או שזה שוב הריון ואני לא יודעת מה לעשות ?השמח עם הקבל תשובה תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר איחור במחזור - תגובה
ד``ר איילון לחמן20/09/2013שלום.
מדוע שלא תגשי להיבדק ולהתיעץ עם רופאך.קשה בדרך האינטרנט לענות ללא בדיקה וללא תוצאות בדיקות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם עצבניים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)