מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- האם מותר לצבוע שיער בהריוןחסוי27/03/2008
אני שבוע 11+4 האם מותר לצבוע שיער, אם לא מתי כן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שיער.
ד``ר איילון לחמן27/03/2008לחסוי שלום.
כן מותר לצבוע שיער מלאחר בין 5ל-7 דקות לאחר תום תהליך הלידה בשלמותו.לא אמליץ לצבוע שיער בהריון כי מצד אחד או יספגו חומרים כימים בדם ויעברו לעובר ומצד שני צביעת שיער לא עומדת בקטגוריה של הצלת חיים ולכן אינה שווה הסיכון.שמא משהו יקרה.
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהברצינות?
רוני28/03/2008הייתי בטוחה שזאת אגדה שאסור לצבוע שיער בהריון...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאמנם אני לא רופאה...
שלי30/03/2008אבל בכל הספרים הכי טובים של ההריון כתוב שאין בעיה לצבוע שיער בהריון.
הצבע לא חודר לדם ולא מועבר לעובר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמה אתה אומר על התגובות??
חסוי30/03/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהצבע לשיער
שרית 3331/03/2008אני צובעת כל שבועיים....לצערי כי יש לי בלונד
שאלתי את הרופא הוא אמר שזה בסדר
גם בספרים רשום שמותרר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהייעוץ טרטולוגי מאשר לצבוע שיער
ליאן31/03/2008ישנו ייעוץ טרטולוגי, מטרתו לספק מידע לאישה לגבי מוצרים, תרופות ומצבים שעלולים להזיק לעובר. היעוץ הטרטולגי מציין שאין סכנה בצביעת השיער!!1
את יכולה לרשום בחיפוש בגוגל " פורום ייעוץ טרטולוגי" וזה יתן לך את הפורום!
או להתקשר אליהם בבוקר: 02-6243669
02-6243663
בנוסף בספר הריון ולידה של בר מצויין במפורש שאפשר לצבוע את השיער או להבהיר שיער בגוף ללא חשש!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם פרפקציוניסטים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)