טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
שלום רב, אני בת 30 הריון שני, נמצאת בשבוע 11. מאז תחילת ההריון הרגשה כללית לא טובה, בחילות, הקאות מידי פעם, חולשה, ישנוניות, מצב רוח דיכאוני. ירידה בהמוגלובין מ14.7 ל13. נוטלת פרנטל וחומצה פולית. חייבת לציין שהריון הראשון היה אחר, בלי כל התופעות שתיארתי. אני משתדלת לשתות, אבל כבר פעמיים קיבלתי אינפוזיה כי האחות טוענת שאני מיובשת. כל הבדיקות תקינות. רציתי לדעת האם אלה תופעות נורמליות של ההריון? האם זה אמור לעבור? תודה רבה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
שלום. הרגשת הבחילות וההקאות מקובלת.הדכאונות פחות. אגב בכדורי הפרה -נאטאל יש גם חומצה פולית ואין צורך לקחת גם וגם.לגבי הדכאונות,שוה לבדוק תפקודי בלוטת התריס.אם הכל תקין להתיעץ עם מומחה לבריאות הנפש.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר