מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בדיקת הריוןמיה24/09/2013
שלום
לפני חודש הפסקתי את הגלולות במטרה להיכנס להריון , המחזור שלי מאחר כבר ב10 ימים
ובדרך כלל הוא מופיע בזמן או מאחר ביום יומיים לכל המאוחר
עשיתי בדיקת היריון ביתית ביום הראשון לאיחור ויצא שלילי ולאחר יומיים עשיתי שוב יצא פס מאוד בהיר שבקושי רואים (בעלי לא הצליח לראות אותו) ולכן עשיתי שוב בדיקה יום למחרת ויצא שלילי
האם יש סיכוי קלוש להריון ? או שזה תוצאה מהפסקת גלולות לאחר 3 שנים רצופות?
יש לציין שהיה לי כאבים בשדיים למשך יומיים אבל חוץ מזה שום סימנים להיריון
אני בת 23
אשמח לתגובה מהירה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בדיקת הריון - תגובה
ד``ר מאיר פומרנץ25/09/2013תחזרי על הבדיקה שוב לאחר החג.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעשיתי בדיקת דם
מיה30/09/2013עשיתי בדיקת דם ביום ראשון והתוצאה היתה שלילית בטא 5>
אבל עדיין לא קיבלתי מחזור וזה קצת מלחיץ כי אני רוצה להמשיך לנסות
הרופאה אמרה לי לחכות עוד שבועיים ואז אם לא אקבל לחזור אליה
האם יכול להיות שבגלל הפסקת הגלולות לא קיבלתי החודש? והאם אפשר לבייץ אפילו שלא קיבלתי מחזור?
אשמח לתשובה מהירה כי אני די מבולבלת
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם מאמינים ברפואה משלימה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)