פעילות ריחמית - צירים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פעילות ריחמית - צירים
    שיר
    29/09/2013

שלום.
    אני בשבוע 26 בהריון שלישי. שני ההריונות הקודמים עברו בהצלחה וללא תופעות מיוחדות. בהריון הנוכחי כעשרה ימים מרגישה התכווצויות בבטן כמו צירים המלווים בכאבי גב תחתון. כשמתאמצת יותר כמו עליה במדרגות ישנם התכווצויות בתדירות גדולה יותר אך גם במנוחה יש התכוצויות והתקשות של הבטן. הלכתי למיון כשהיו מרווחים של עשר דקות בערך בהתכווצויות. במיון בדקו צוואר רחם שהיה תקין 34 ממ . במוניטור לא נרשמה פעילות רחמית. רופא הנשים אמר שאין צורך במנוחה. ונתן תרופה לכאב בשם פפברין. השאלה שלי בגללל שאני לא מכירה את התופעה מהריונות קודמים וחוששת לשלום העובר וההריון כיצד לנהוג והאם יש צורך לדאוג או לעשות מעקב כלשהו ולא להיות שאננים.

אודה על תשובה והתיחסות,
    שיר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    פעילות ריחמית - צירים

הוספת תגובה

• פעילות ריחמית - צירים - תגובה

ד``ר אריה לידור
    29/09/2013

שלום לך
    תחושות אלו לא פורשו כצירים הן על סמך המוניטור והן על סמך מדידת אורך צוואר הרחם . ייתכן ואלו צירים מדומים . בכל מקרה של החמרה הן בעוצמה והן בתדירות יש לפנות מיידית לבדיקה . בינתיים הגבירי שתיה והמשיכי במעקב הריון סדיר
    בהצלחה
    ד"ר אריה לידור

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו