מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- פעילות ריחמית - ציריםשיר29/09/2013
שלום.
אני בשבוע 26 בהריון שלישי. שני ההריונות הקודמים עברו בהצלחה וללא תופעות מיוחדות. בהריון הנוכחי כעשרה ימים מרגישה התכווצויות בבטן כמו צירים המלווים בכאבי גב תחתון. כשמתאמצת יותר כמו עליה במדרגות ישנם התכווצויות בתדירות גדולה יותר אך גם במנוחה יש התכוצויות והתקשות של הבטן. הלכתי למיון כשהיו מרווחים של עשר דקות בערך בהתכווצויות. במיון בדקו צוואר רחם שהיה תקין 34 ממ . במוניטור לא נרשמה פעילות רחמית. רופא הנשים אמר שאין צורך במנוחה. ונתן תרופה לכאב בשם פפברין. השאלה שלי בגללל שאני לא מכירה את התופעה מהריונות קודמים וחוששת לשלום העובר וההריון כיצד לנהוג והאם יש צורך לדאוג או לעשות מעקב כלשהו ולא להיות שאננים.
אודה על תשובה והתיחסות,
שיר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פעילות ריחמית - צירים - תגובה
ד``ר אריה לידור29/09/2013שלום לך
תחושות אלו לא פורשו כצירים הן על סמך המוניטור והן על סמך מדידת אורך צוואר הרחם . ייתכן ואלו צירים מדומים . בכל מקרה של החמרה הן בעוצמה והן בתדירות יש לפנות מיידית לבדיקה . בינתיים הגבירי שתיה והמשיכי במעקב הריון סדיר
בהצלחה
ד"ר אריה לידור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם מכורים לאינטרנט?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)