טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
שלום, בביקורת מעקב הריון אצל הרופא היום, בשבוע 38+5, דיווחתי כי ראיתי והרגשתי בתוך הנרתיק גוש רך וביקשתי להיבדק. הרופא טען כי הוא רואה גוש קטן מדמם ליד הדגדגן- לא ברור לו כ"כ מה זה, כנראה שזה קשור להריון וייתכן שזה פוליפ ויש סיכוי רב שזה יעבור לבד/ייספג מעצמו לאחר הלידה כי כל האזור שם עכשיו נפוח. שאלתי אם יש מה לדאוג והרופא אמר שלא, אך הורה להימנע מקיום יחסים. אבל- מאחר ואני בכל זאת דואגת- האם ייתכן שעל סמך מה שתיארתי ומה שאמר הרופא- שהגוש אכן יצטמק / ייספג לבד ולא יהיה צורך בפעולה כירורגית? תודה רבה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר