מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- אפשרות שהאישה נכנסה להריון ממניאלכס01/10/2013
שלום ,
הכרתי עובדת זרה ממולדובה קיימנו יחסי מין , היא בת 34 ואני 38 , המין האוראלי היה ללא קונדום ואני גמרתי לה בפה , היא לקחה מין מפית גדולה מנייר שהיה לה בחדר וירקה הכל למפית ועשתה את עצמה כאילו נחנקה ויורקת למפית ואז מהר הלכה למקלחת שלה , אני ביצעתי את החדירה עם קונדום מכיוון שהתרשמתי שהיא מנסה להכנס להריון ממני , השאלה היא האם היא תוכל להיכנס להריון ממני לאחר שהיא רוקנה את הזרע מפיה עם הרוק שלה למפית מנייר ולא קיפלה לגמרי את המפית במידה והיא מכניסה את זה לאיבר מין שלה ?
תודה על התשובה אני די מודאג , פשוט לאחר המקרה היא נתקה איתי כל קשר בטענה שלא היה לה נעים איתי ....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אפשרות שהאישה נכנסה להריון ממני - תגובה
ד``ר אריה לידור02/10/2013שלום רב
הסיכוי להריון בשיטה שתארת אפסי
בהצלחה
ד"ר אריה לידור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
בחן את עצמך:
האם אתם פרפקציוניסטים?
האם אתם פרפקציוניסטים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)