מתכוננת להריון

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מתכוננת להריון
    אני
    02/10/2013

שלום.
    אני בת 31 +1 ומתכוננת להריון שני בivf
    אני נוטלת זה כמה חודשים חומצה פולית ומפאת חוסר ברזל גם ברזל טבעי.
    ערכתי בדיקות גנטיות ע"פ מה שהומלץ לי ע"י אחות קופ"ח בהתאם למוצא. כמו-כן, נשלחתי לבדיקות דם לאתר איידס ואדמת והתברר כי אינני נשאית איידס ואני מחוסנת לאדמת.
    יחד עם זאת התברר כי לא קיבלתי ככל הנראה מעולם את החיסון נגד צהבת מסוג B. רציתי לדעת האם חשוב להתחסן כנגד צהבת מסוג B לפני ההריון? מהו המינון והמנות הנכונות אותם עלי לקחת? האם מותר להתחסן בזמן ההירון?
    ועוד שאלה - האם ישנן מחלות נוספות שכדאי לבדוק האם אינני מחוסנת כנגדן? (בפנקס החיסונים הישן שלי רשום מעט מאוד חיסונים מפני שהרישום היה לקוי - חלק מן הרישומים אימי רשמה בכתב ידה...)
    בתודה מראש, אמא

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מתכוננת להריון

הוספת תגובה

• מתכוננת להריון - תגובה

ד``ר אריה לידור
    02/10/2013

שלום לך
    אין צורך להתחסן לצהבת B . רצוי להתחסן ל לשפעת ובהמשך לשעלת. רצוי לבדוק נוגדנים לCMV וטוקסופסמה
    בהצלחה
    ד"ר אריה לידור

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עוד שאלה, בבקשה

אני
    03/10/2013

ראשית, תודה על תשובתך.
    מה זה cmv? ומה זה טוקסופסמה?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו