פחד מלידה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פחד מלידה
    קרן
    03/10/2013

היי ,
    הריון מ"ס 3 וגם הפעם קיסרי ואני בפחדים נוראיים יותר מבקודמים , כל הזמן יש לי מחשבות רעות על מוות בלידה .
    אני לא מצליחה להמנע מהמחשבה .
    מה אני עושה?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    פחד מלידה

הוספת תגובה

• היי אני כמוך

עדנוש29
    04/10/2013

אני אומנם בהריון השני שלי אבל גם אני אחרי קיסרי וגם הפעם אצתרך לעבור קיסרי כי אני בהריון עם תאומים.. הפחד הזה הולך ומתגבר כי יש לנו כבר ילדים בבית הפחד הוא בעצם "מה יהיה עם אני לא אחזור לבית? מה יהיה עם הילד? איך הוא יקבל את זה?" זה הפחד...תראי בלידות רגילות גם יש סיבוכים כנ''ל גם בקיסרי.. עדיף להירגע כי דרך חזרה כבר אין ולקוות לטוב..שיהיה לך בהצלחה ולידה קלה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לעדנה

קרן
    04/10/2013

עדנה תודה על עידוד נקווה באמת שנחזור הביתה עם ידים מלאות

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פחד מלידה - תגובה

ד``ר איילון לחמן
    07/10/2013

לקרן שלום.
    ההרגשה שאת מתארת היא לא חריגה.הנשים בדרך כלל משתחררות מעצמן מהרגשות אלו.אם קשה לך,ניתן לבקש עזרה פסיכולוגית.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו