מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- פחד מלידהקרן03/10/2013
היי ,
הריון מ"ס 3 וגם הפעם קיסרי ואני בפחדים נוראיים יותר מבקודמים , כל הזמן יש לי מחשבות רעות על מוות בלידה .
אני לא מצליחה להמנע מהמחשבה .
מה אני עושה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר היי אני כמוך
עדנוש2904/10/2013אני אומנם בהריון השני שלי אבל גם אני אחרי קיסרי וגם הפעם אצתרך לעבור קיסרי כי אני בהריון עם תאומים.. הפחד הזה הולך ומתגבר כי יש לנו כבר ילדים בבית הפחד הוא בעצם "מה יהיה עם אני לא אחזור לבית? מה יהיה עם הילד? איך הוא יקבל את זה?" זה הפחד...תראי בלידות רגילות גם יש סיבוכים כנ''ל גם בקיסרי.. עדיף להירגע כי דרך חזרה כבר אין ולקוות לטוב..שיהיה לך בהצלחה ולידה קלה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלעדנה
קרן04/10/2013עדנה תודה על עידוד נקווה באמת שנחזור הביתה עם ידים מלאות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפחד מלידה - תגובה
ד``ר איילון לחמן07/10/2013לקרן שלום.
ההרגשה שאת מתארת היא לא חריגה.הנשים בדרך כלל משתחררות מעצמן מהרגשות אלו.אם קשה לך,ניתן לבקש עזרה פסיכולוגית.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
בחן את עצמך:
האם אתם עצבניים?
האם אתם עצבניים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)