סכרת הריון

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• סכרת הריון
    אוסנת
    03/10/2013

אני בשבוע ה32 וכמובן במעקב לסכרת הריון ודווקא מאז השבוע ה 26 שאמרו לי להתחיל את המעקב הביתי אני מה ה להקפיד מה לאכול.מה שקורה זה שהייתה לי תקופה שעל מה שרציתי לאכול זה שוקולד פרה עם פיתה וכמובן כל דבר אחר הייתי מקיאה וכמובן זה הופיע בבדיקה בבדיקה בשבוע ה26 וניסיתי להסביר לרופא שיש מצב שאני לא חולה הסגרת הריון אלה זה האוכל שהייתי אוכלת בבוקר בצהריים ובערב איך היא לא משתכנעת ואומרת שבבדיקת דם שעברתי וכמובן שתיתי את מה שהיא מתנה לי מופיע שאני חולה.השאלה שלי האם יש מצב שאני צודקת?האם עלי לבקש בדיקה חוזרת בשבוע ה33 ועוד דבר שעברתי היום בדיקה בבוקר אכלתי עוגה מלאה בשוקולד ושתיתי קפה ובבדיקת גם הופיע שאני בסדר.מקווה לקבל תשובה בהקדם תודה מראש ליאת

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    סכרת הריון

הוספת תגובה

• בבקשה תענו

אוסנת
    07/10/2013

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• סכרת הריון - תגובה

ד``ר איילון לחמן
    07/10/2013

שלום.
    אכן מומלץ לחזור על העמסת סוכר מלאה עם 100 גר,כדי לדעת מצבך בנושא הסכרת.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו