מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בדיקת DNAמלי05/10/2013
שלום רב,
אני נמצאת בהריון שלישי בשבוע 17 ויומיים, אני בת 39.
עשיתי את בדיקת ה - DNA והיא יצאה תקינה.
הרופא שלי לא ממליץ לי לעשות גם מיי שפיר לאור העובדה שהבדיקה יצאה תקינה.
בשני ההריונות הקודמים שהיו מתחת לגיל 35 עשיתי מיי שפיר, וגם בהריון הזה הייתי רוצה לעשות את הבדיקה על אף המלצתו של רופאי.
חייבת לציין שההיריון הזה הוא היריון קשה מאד עבורי, עברתי שלושה חודשים של חולשה נוראית, בחילות, הקאות וכל מה שרק אפשר. בהריונות הקודמים לא היו כל התופעות הללו, ההיפך הוא הנכון, הייתי קלילה ורעננה...
לאור כל התופעות שעברתי, שכעת פחתו, אני דיי חוששת לעבור את הבדיקה של מי השפיר, למרות שאולי אין כל קשר לכך.
אודה לכם להמלצתכם , האם כדאי לעבור את הבדיקה או לא?
תודה,
מלי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בדיקת DNA - ד"ר תדמור
ד''ר עפר תדמור06/10/2013ערב טוב
בדיקת ה DNA שללה תיסמונת דאון.
יש סיכון קטן מאוד לבעיות נוספות.
המקובל בספרות הרפואית לא לבצע בדיקת מי השפיר אם ה DNA תקין
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טיפוסים רגישים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)