מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בדיקות דם- אודה למענה מהיר!!מאי16/10/2013
שלום,
אני בהריון 1 שבוע 13+3
חזרו לי תוצאות של בדיקות דם שהראו חריגה בכמה פרמטרים
ויש לי תור אצל הרופא שלי רק בעוד שבועיים וחצי.
ממש אודה לחוות דעתכם המקצועית!!
כימיה: (לפני שבועיים הכל היה בטווח)
Urea B- 14
NA Sodium B- 134
Protein Total B- 6.1
המטולוגיה:
RBC- 3.65
המוגלבין- 10.9 (לפני שבועיים היה 11.9)
Hematocrit- 31.7
אני לוקחת תוסף מסוג פלורקס 400 פעם אחת ביום מזה שבועיים.
האם עליי לשנות את סוג התוסף או את המינון?
האם עליי לקחת עוד תוסף/ ויטמין?
האם עליי לשנות משהו בתזונה?
בבדיקת השתן יצא לי צמיחה מעורבת של מספר חיידקים.
תודה מראש,
מאי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בדיקות דם- אודה למענה מהיר!! - תגובה
ד``ר אריה לידור16/10/2013שלום לך
התחילי בנטילת תכשירי ברזל דוגמת פולקס
בהצלחה
ד"ר אריה לידור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפלורקס 400
מאי16/10/2013כתבתי שאני נוטת כדור ביום של פלורקס מזה שבועיים
האם עליי להעלות את המינון לשניים ביום?
האם יש להתחיל אנטיביוטיקה בשל ריבוי חיידקים בשתן?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלהגדיל מינון?
מאי16/10/2013* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאודה לתגובה בהתאם לשאלתי..
מאי16/10/2013* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאודה לתגובה בהתאם לשאלתי.. - תגובה
ד``ר אריה לידור17/10/2013נא להוסיף 1 כדור פולקס ביום
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם אובססיבים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)