תאונת דרכים - דחוף!!

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תאונת דרכים - דחוף!!
    קארין
    29/03/2008

שבת שלום,
    אני נמצאת בשבוע 8+1 להריון ואתמול עברתי תאונת דרכים שבה נכנסתי מאחור ברכב אחר מאחר והוא בלם.
    עד כמה שזכור לי בזמן התאונה, ב"ה, לא קיבלתי מכה אך חגורת הבטיחות לחצה לי קצת על הבטן.
    היום אני מרגישה בסדר קצת כואב לי הגב. לא היו לי דימומים ורציתי לדעת האם יש צורך בכל זאת ללכת להיבדק?
    האם יש סיכוי שכתוצאה מבהלה עלול לקרות משהו לעובר?
    תודה ושבת שלום לכולם.
    קארין

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    תאונת דרכים - דחוף!!

הוספת תגובה

• תאונת דרכים.

ד``ר איילון לחמן
    29/03/2008

לקארין שלום.
    הסיכוי שהעובר נפגע הוא קטן ביותר.אך כמובן את חייבת להיבדק. האם לא פנית לחדר מיון לאחר התאונה?.ממליץ שתגשי להיבדק או במיון, או במוקד של קופח או ,אם אין כל כאבים או דימום מחר אצל רופאך.שוב להדגיש שעל פי תאור מצבך הסיכוי שנפגע ההריון,הינו קטן ביותר.
    בהצלחה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תאונת דרכים

קארין
    29/03/2008

האמת שלא פניתי למיון כי הדבר הראשון שבדקתי זה האם אני מדממת ולמזלי זה לא קרה.
    גם עכשיו אני מרגישה בסדר וללא כאבים.
    אבל מחר אגש לרופאת הנשים שלי להיבדק בכל זאת.
    תודה רבה
    ושיהיה שבוע טוב לכולנו.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו