מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- תאונת דרכים - דחוף!!קארין29/03/2008
שבת שלום,
אני נמצאת בשבוע 8+1 להריון ואתמול עברתי תאונת דרכים שבה נכנסתי מאחור ברכב אחר מאחר והוא בלם.
עד כמה שזכור לי בזמן התאונה, ב"ה, לא קיבלתי מכה אך חגורת הבטיחות לחצה לי קצת על הבטן.
היום אני מרגישה בסדר קצת כואב לי הגב. לא היו לי דימומים ורציתי לדעת האם יש צורך בכל זאת ללכת להיבדק?
האם יש סיכוי שכתוצאה מבהלה עלול לקרות משהו לעובר?
תודה ושבת שלום לכולם.
קארין* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תאונת דרכים.
ד``ר איילון לחמן29/03/2008לקארין שלום.
הסיכוי שהעובר נפגע הוא קטן ביותר.אך כמובן את חייבת להיבדק. האם לא פנית לחדר מיון לאחר התאונה?.ממליץ שתגשי להיבדק או במיון, או במוקד של קופח או ,אם אין כל כאבים או דימום מחר אצל רופאך.שוב להדגיש שעל פי תאור מצבך הסיכוי שנפגע ההריון,הינו קטן ביותר.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתאונת דרכים
קארין29/03/2008האמת שלא פניתי למיון כי הדבר הראשון שבדקתי זה האם אני מדממת ולמזלי זה לא קרה.
גם עכשיו אני מרגישה בסדר וללא כאבים.
אבל מחר אגש לרופאת הנשים שלי להיבדק בכל זאת.
תודה רבה
ושיהיה שבוע טוב לכולנו.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם ישרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)