מחזור

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מחזור
    יעל
    30/03/2008

בוקר טוב! נתחיל מזה שאתם מקסימים, אתם מורידים כל כך הרבה כאב ראש מהרופאים המטפלים ואותנו כל כך מרגיעים. ולעינייננו, לפני כחודשיים עברתי גרידה לאחר הריון שלא התפתח מאז היה לי מחזור מאוד מוזר שכמה ימים לפני הדימום הרציני היה לי רק בעת הניגוה קצת חום ורק אחרי יומיים התחיל המחזור שנמנשך כשבועיים המחזור השני הגיע כעבור 35 יום וגם הוא התחיל רק בקצת חום רק בעת הניגוב עד היום שזה כבר בסביבות 38 יום מהמחזור האחרון יש לי חשד שאולי מדובר בהריון האם נראה לכם? ואם לא האם זה נורמלי אחרי גרידה שלוקח לגוף זמן עד שהוא מתאפס? אני נורא רוצה כבר לדעת מתי אני מבייצת ולחשב וזה מאוד קשה ככה ממתי לחשב את תחילח המחזור? מקווה שלא בילבלתי אשמח לקבל תשובתכם בהקדם

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מחזור

הוספת תגובה

• תשובה

ד''ר בני שכטר
    30/03/2008

שלום לך!
    בהחלט קצת קשה לחשב בצורה כזו.
    בכל אופן יתכן שיבוש לאחר הפלה.
    אני מציע שתתחילי בזה שתגיעי לרופא/ה שלך לבדיקה ולראות מה המצב. לאחר מכן אני מציע לא לחפש ולרדוף אחרי הביוץ אלא לנסות בצורה יותר "קלה" ולראות מה יהיה. לחץ סתם לא יעזור.
    שיהיה בהצלחה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו