טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
שלום אני בהריון שבוע 18 יש לי חתול שנמצא בבית באופן קבוע כל בוקר אני נותנות לו מעט שימורי מזון האם יש בכך סיכון?או חלילה אפשרות להיבדק בטוקסופלזמה?בתחילת ההריון עשיתי בדיקת דם ולא נמצא שאני מחוסנת ולא חולה במחלה{באותו זמן}ממתינה לתשובה ,תודה מראש.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
1 - יכול להיות שלחתול יש סיכון, תלוי בסוג המזון שאת נותנת לו... 2 - בעיקרון, מגע קרוב עם חתולים נגועים בטוקסופלאמה ו/או הפרשותיהם יכול להעביר את המחלה. מכיוון שכנראה אינך יודעת האם החתול נגוע, רצוי להימנע ממגע כזה ובמקביל לחזור על בדיקה לנוגדני טוקסופלאמה .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
בן 35, אב לנועם ואור, בעל ותק של 20 שנים בענף מוצרי התינוקות. לשעבר מנכ"ל בייבי קלאב. כיום עוסק במתן יעוץ ליבואנים ועסקים בתחום מוצרי התינוקות.... קרא עוד