הצילו! רעב מרושע

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הצילו! רעב מרושע
    שירה
    30/03/2008

ערב טוב רופאים יקרים!
    שבוע 13. מתחילת ההריון אני סובלת מכל התחלואים האפשריים ויותר מכל מתחושת רעב בלתי נסבלת שממררת את חיי. זהו רעב שאינו מוכר לי. הוא אכזרי, תובעני, טובעני, סוג של חיים ומוות. אני מתענה ביותר לאכול. יש לי גועל מטורף מאוכל על כל סוגיו. תיאבון הוא בכלל משהו ששכחתי שקיים. התחושה המפלצתית הזו תוקפת אותי בכל שעות היממה ומעירה אות בלילות ואז אני חייבת לדחוף משהו לפה. אני אוכלת ממש בעינוי ודמעות, התחושה היא שהבטן לא נסתמת והתחושה מתחדשת ביתר שאת כעבור דקות ולכל היותר שעה. אני נמצאת באי שקט אטומי שמא יתקוף אותי הרעב החייתי הזה ולוקחת עמי מיני מאכלים לעבודה ולכל מקום. חיי השתנו מקצה לקצה, הגעתי למצב עצוב, מבחורה אקטיבית ואנרגטית לאחת שממעטת לצאת מהפחד שמא מפלצת הרעב תתקוף.
    מה עושים?? האם ידועה לכם תופעה איומה שכזו?
    שלמי תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הצילו! רעב מרושע

הוספת תגובה

• ממש לא נעים

ד''ר בני שכטר
    30/03/2008

מה שאת מתארת.
    אני אישית לא מכיר.
    אבל הייתי מנסה לראות מה יכול להיות הגורם לכך.
    האם יש צרבות? האם זה מלווה בכאב כלשהוא? האם האוכל מקל על התחושה?
    בכל אופן כדאי לשתף את הרופא/ה שלך בתלונות האלה ולראות האם יש צורך בבדיקות ו/או בירור.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו